Oznake

Svjetlo tame

Alternativna imena: Svjetlo tame

svjetlo tame: bezvremensko putovanje

Putovanje oko svijeta

pruža užitak od prepoznavanja neobičnih tradicija naroda i razmišljanja o ljepoti krajolika. Ali čak i takvo putovanje nije ništa u usporedbi s kretanjem kroz vrijeme. Programeri 3Clawa odlučili su da će igra Light of Darkness biti portal koji će igrača poslati na njegovu uzbudljivu avanturu stoljećima i legendama.

Hero je igra prokleta od demona sjene i zaglavljena na vrijeme. Ali on ne može dopustiti da negativac podjarmi prostorno-vremenski kontinuum i uzme oružje kako bi spriječio promjenu povijesti i kaos koji je demon zamislio. Skače iz jednog razdoblja u drugo, proteže se 2000 godina, susrećući se s legendarnim osobama:

  • Robin Hood
  • S Arthur roll
  • Zhanna Dark
  • Čarobnjak Merlin
  • Ancient vladar Julius Caesar
Priča obećava da će biti uzbudljiva, a svjetlost tame biti će stvarno zanimljiva. Tko bi odbio komunicirati s karizmatskim osobama koje su ostavile svoj trag u povijesti, osim što su spasile svijet od katastrofe usput? Tijekom privremenih skokova pronaći ćete jedinstvene artefakte koji će vam pomoći u ostvarenju misije. Na primjer, sasvim je moguće dobiti naklon Robina, Arthurova mističnog mača - Excalibur ili Merlinovo čarobno osoblje. Zamislite koliko snage imate u svojim rukama. Ako se pravilno primjenjuje, možete obuzdati najočitije zlo.

Mi odabiremo sliku heroja

Za sudjelovanje u takvoj uzbudljivoj avanturi potrebna je registracija Svjetla tame, nakon čega nastavljamo s proučavanjem nekoliko predstavnika klasa heroja.

  • Ratnika. Ovo je pravi tenk - jureći naprijed i obarajući neprijatelja sa staze. I ne čudi što je imao tako nevjerojatan mač. On se ne boji pasti u bitku, a takva hrabrost daje mu snagu i nadahnjuje strah u neprijatelju. Njegov dar je neophodan u napadu gužve, a vještine uključuju: vrtlog lopatica, jaz, udarac svjetla.
  • Ubojica je također blizak sljedbenik i naoružan je s dva nazubljena mačeva. Ovo je rođeni ubojica brz, okretan, energičan, neuhvatljiv za neprijatelja. Njegove vještine: fatamorgana smrti, vrtlog, ples sjena.
  • Mag je obdaren davanjem komuniciranja sa životinjama i vješto kontrolira elemente prirode. On mora stalno poboljšavati znanje o tajnama prirodnih elemenata kako bi u potpunosti primijenio magiju. Njegove vještine uključuju: tornado, val magije i istrebljenje. Za poraz neprijatelja, približavanje njemu nije potrebno.

Ovo su još uvijek svi predstavljeni likovi, ali kako se igra nastavlja razvijati, može se nadati da će u budućnosti biti više različitosti.

Razvoj od

znakova i borba

B Svjetlo tame ne može bez stalnog povećanja performansi. Sudjelovanje u bitkama i zadacima doprinosi rastu ne samo osobnih kvaliteta, već otvara put raznovrsnim kućnim ljubimcima i opremi (normalna, rijetka, epska). Vrlo je važno akumulirati krono-energiju u različitim događajima, kako bi se poboljšale vještine heroja i stekla korisna oprema.

Prisutan ovdje i mogućnost PvE ili PvP bitke. Štoviše, mnogi se događaji događaju u automatskom načinu rada. Potrebno je nekoliko minuta ostaviti heroja bez nadzora, kada se vrati, otkrit će se da je uspio posjetiti nekoliko mjesta i obaviti nekoliko zadataka. Da biste preuzeli kontrolu, pridružite se cehovima i idite do Arene, gdje se izvode najlegendarniji podvigi. Vrhunac igračke može se smatrati određenim odstupanjem od uobičajenog scenarija - suprotni spol je slobodan ući u virtualne brakove, a to se čak potiče bonusima.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more