Oznake

Poletan 90

Alternativna imena: Lihie 90

Poletan 90. online - besplatno browser igra stvorio nadahnućem serije "brigada". Ovaj online igra poletan 90. je socio-ekonomski simulator, prijevoz igrača u svijet nedavnoj prošlosti naše zemlje. Vrijeme od korupcije, uništavanja i kaosa. Jedan je prisiljen tražiti bolji život na vlastitu, glumačka sredstva za postizanje ciljeva.

Poletan 90. online igra u kojoj se radnja odvija u virtualnom gradu, koji je podijeljen na zone utjecaja bandi, od kojih je svaki specijaliziran u određenom vrstom kriminalne aktivnosti. Vaš zadatak u ovoj igri je da prežive i postupno povećati svoj autoritet, da bi postala majstor u sjeni kao posljedica grada i što je više moguće ostati na tom mjestu. Možete igrati igru ​​poletan 90. online i pridružite jednu od skupina koje se provode u kaznenom prostoru koji vam se sviđa, ili ići svojim putem i organizirati svoj in-game poslovanje, otvaranjem izdavačku kuću, koja se bavi trgovinom, prodaja oružja i tj. , Ili sastaviti bandu i to reketarenje.

Minimalni sistemski zahtjevi: Internet priključak od 64 kbit / s, instaliran Adobe Flash Player 10, RAM - 1 GB prostora na tvrdom disku - 512 MB.

Za početak igra zahtijeva registraciju u igri poletan 90..
Registracija poletan 90. na nekoliko načina: Možete ući preko jednog od društvenih mreža koje su već registrirani. Ako ne, to se može učiniti putem adrese e-pošte. Ili se prijaviti na stranicu uz navođenje imena (pod njom ćete znati druge igrače u igri), e-mail i lozinku. Poletan na ovoj 90. registracije će biti potpun.

Od početka utakmice kada se u neutralnoj zoni. Ako ne želite slijediti priču i nisu izabrali ulogu jednog od militantnih bandi, kako bi se prilagodili igri i steći iskustvo, poželjno je dobiti informacije iz računalnih likova.
Nemojte zanemariti trening i neće podizati svoju razinu, na temelju jednostavan pobjede. U početku, sve je isto trebalo biti učinjeno najmanje lak zadatak, čime se povećava, njihove osobine i sposobnosti.
Obavljene lik i igrati online poletan 90 može biti na bilo kojem mjestu, uključujući i teritorij druge skupine, ali to moraju biti vrlo oprezni, jer lik može napasti u bilo kojem mjestu, čak i za vrijeme zadatak. Nakon toga, zarađivati ​​ugled i novac, možete kupiti ili izgraditi sebe doma i početi uspostaviti vlastiti posao. To je najzanimljivija karakteristika igre: ovdje igrači mogu igrati poletan 90 lokacija i proširiti i mijenjati svoj izgled. Možete graditi kuće, trgovine, urede u posebno određenim područjima. Oni se mogu koristiti ili prodati na aukciji.

Vrlo zainteresirani za ovu igru, baltičke Hoteli bori - s istovremenim multiplayer planiranih akcija. To je, u borbi nekoliko igrača može sudjelovati u isto vrijeme, igrači ne bi poteze u strogom slijedu, dok postoji mogućnost da se promijeni tijek borbenih oružja za izbor, ili kombinacija udaraca.
 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more