Oznake

Loza W

Alternativna imena:

Lineage W - mobilna igra iz svemira Lineage

Nije potpuni klon Lineagea 2, to je prije poboljšana i redizajnirana Lineage 1 za mobilne platforme koju su mnogi propustili, ali sada imaju priliku sustići, pa čak i u mobilnom formatu. Igra ima atmosferu i jedinstven šarm svojstven cijeloj seriji igara Lineage

Cilj igre je razviti svoj lik i da naučite nove vještine. Odlučite se biti pozitivan lik ili negativac - grmljavina drugih igrača, sustav karme implementiran u igricu sve to dopušta. Postoji nekoliko osnovnih klasa likova, u nastavku su neke od značajki koje će vam pomoći da odlučite prije nego što se odlučite i počnete igrati Lineage W

  • Monarh (Princ) nije najjači ratnik, ali je u isto vrijeme vođa i zapovjednik. Samo ova klasa može stvoriti klan, a njegove jedinstvene sposobnosti usmjerene su na jačanje saveznika i označavanje zajedničkog cilja tijekom napada.
  • Vitez je moćan ratnik koji se dobro bori protiv vilenjaka, koji imaju malo zdravlja i slabi su u bliskoj borbi, ali ranjivi na magijske napade i napade s velike udaljenosti.
  • Elf je vrlo jaka klasa u sposobnim rukama. Slab u bliskoj borbi, ali vrlo jak na daljinu protiv vitezova i magova.
  • Mag - ima najveću moć napada, nevjerojatan za vitezove, ali ga vilenjaci mogu kontrolirati na velikoj udaljenosti.
  • Dark Elf je zanimljiva klasa, dodana je nakon izlaska igre u jedan od dodataka. Može nanijeti više štete jednoj meti, postati nevidljiv i povećati brzinu kretanja jedinice.

Sve su klase podijeljene u tri kategorije, neke od njih mogu djelomično kombinirati sposobnosti različitih kategorija. Prvi red - jedinice s golemim zalihama zdravlja, drugi red - koji nanose značajnu štetu na daljinu, ali slab u bliskoj borbi, a treći red - jačanje prva dva reda jedinica za podršku. Ovo je klasična shema za mnoge igre ovog žanra, u savršeno izbalansiranom timu na svojim mjestima moraju biti prisutni predstavnici sve tri kategorije. Budite oprezni pri odabiru lika, jer ga ne možete mijenjati tijekom igre, morat ćete ponovno razviti novi prolazeći kroz već završene zadatke.

Kronološki, radnje u igri odvijaju se tristo godina nakon događaja Lineage 2, a možda će ljubitelji svemira moći pronaći male reference na prethodne dijelove. To je još uvijek isti svijet mašte, s demonima, zmajevima i tamnicama. Igra ima puno zadataka za svačiji ukus, tu su i grupni zadaci. Osim toga, tu su i svakodnevni zadaci koji vam neće dopustiti da dosadite i neće vam dozvoliti da zaboravite igru na nekoliko dana.

Sustav za poboljšanje i izoštravanje predmeta je izuzetno napredan, ali neće uvijek rezultat biti uspješan. Sve je kao u životu, predmet možete značajno poboljšati, ali ga možete oštetiti ili čak potpuno uništiti, budite oprezni. Oštećene predmete može se pokušati obnoviti i najčešće to uspijeva, ali s uništenim se ništa ne može.

Postoje stotine različitih kolekcija predmeta i opreme, možete odabrati što vam se sviđa i prikupiti cijeli set, za to je implementiran sustav koji vam omogućuje da kupujete potrebne stvari od drugih igrača i prodajete nepotrebne. Ovi kompleti mogu biti prilično veliki i teško ih je pronaći, ali to samo čini proces stvaranja zbirke zanimljivijim.

Lineage W - možete besplatno preuzeti upravo sada i igrati na svom iOS ili Android uređaju

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more