Oznake

Lineage 2

Alternativna imena: L2

Prequel milijuna najdraži RPG «Lineage» - online igre Lineage 2 prilično brzo i osvojio naklonost igre. Naravno! Više likova, više oružja i oklop, čudovišta i gazda, poboljšane grafike i ažurirana gameplay - u Lineage 2 online nemate na sebe uhvatiti misleći da je "sve to se dogodilo."

Da se dati apsorbirati ovaj novi i neistražen Neodoljiva svijet, morate dobiti svoj račun. Skrećemo pozornost da ofsayte Lineage 2 Online registracija se ne provodi. To je učinio na strani poslužitelja, trebate pitati za pomoć u "registracijskog Lineage 2", a vi ćete biti prisutan sa popisa servera (službenih i ne stvarno) koje nude uslugu "upis u igri Lineage 2".

Dakle, ako ste uspješno registrirani i može igrati igru ​​Lineage 2 online, vrijeme je da stvorite svoj karakter. Utrke u igri je još pet, ali nastava postala - sada ima osam. No, ide u red. Igra Lineage 2 možete u ORC one kao ljudi (ljude), patuljaka, vilenjaka tamnije ili svjetlije. Rasa ljudi, naravno, najviše brojčani i to ponudio sljedeće klase - Bitka mage, Necromancers, Summoners, liječnici i pomagačima. Barem brojčano, ali najkorisniji utrka - patuljaka. Oni su neuki Sortiranje sredstava, oružja ili rijetke artefakata, naravno, zbog novca i da će podijeliti s vama. Postoje dvije klase - radionicama i pretraživačima resurse. Najjača utrka - Orci, koji se borio za uglavnom "iskusnih" igrača Lineage, ima četiri klase: razarača Snažan Gospodina i poziva na borbu. Svjetlo vilenjaci utrke - utrke lijepa stvorenja. Ovaj otmjeni, brze i zanimljive likove, oni su sasvim dovoljno jaki da ide na neprijatelja, ali njihova mirne prirode općenito protivi nasilju. U svjetlosti vilenjaci utrka igre Lineage 2. Online nudi nam izbor od sedam klasa - Pjevanje mača, vitez Oltar Običan Runner Silver Hunter Pjevanje čarolija narednik proročanstvima i Summoner. I na kraju protjerali utrke Tamna vilenjaci obožavaju moćni i nemilosrdni božica Shilen je ima šest razreda - Shillien Knight, Sword plesač, Tamno Runner, bacanje uroka, a Petty Officer Tamno Summoner Shillien Oracle.

Definirano u ovom raznih likova, njihove osobine i sposobnosti prije igranja online igre Lineage 2, nemojte zaboraviti da se s imenom svog junaka, on zaslužuje, i stvoriti portret, odgovara mu utrku. I, naravno, pod - ne postoje ograničenja za žene, mogućnosti za sve znakove jednaki, bez obzira na spol. Gledajući u budućnost, otkriti jednu tajnu o svom liku izgledu - u budućnosti moći ćete kupiti poseban napitak koji može promijeniti izgled heroja (ali samo izgled).

Nesumnjivo, Lineage 2 online igre za koje nije šteta na dio sa svojim stvarnosti. Ovaj svijet je uistinu snima - gameplay, slike, nevjerojatne sposobnosti, oružja, opremu, inventar. Usput, s obzirom na posljednja tri stavka - pridošlica će samo imati standard za njegove klase oružja i predmeta potrebnih za zadatak (i ​​sebe - oklop na njega). U budućnosti, kao transportiranje junaka, vi ćete biti u mogućnosti da bi mu ozbiljnije streljivo. Trošak je vjerojatno da će privući vašu pažnju na činjenicu da su sve oružja, oklopa i druge predmete, kao što su čarobni modni nakit imaju takozvane Grady tobish razinu granične na kojima se mogu koristiti.

Pored svega navedenog, želio bih napraviti još nekoliko naglasaka, bez koje se igraju Lineage 2 ne bi bio toliko zanimljiv. Na primjer, dostupan je za razumijevanje sustava karme, ili razvojnoj fazi klanovima (do 5 razina), ili ... Oh, teško je biti objektivan u igru, što vam baš ne diše! Tako sam završiti s opusom i predlažemo vam da uče o svemu.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more