Oznake

Farma malih pandi

Alternativna imena:

Little Panda's Farm je pokretna farma koju vodi vrlo slatka panda. Grafika u igri podsjeća na pravi crtić. Glazba može razveseliti bilo koga, a glasovna gluma je pomalo smiješna.

Igra će se svidjeti i najmanjima i odraslima. Svi stanovnici čarobne farme izgledaju slatko.

Čak i malo dijete može lako razumjeti kako se igra Little Panda's Farm zahvaljujući jednostavnom i jasnom učenju.

Brini se o farmi:

  • Žetva u poljima
  • Nahrani životinje
  • Brati plodove sa drveća
  • Nadogradnja zgrada
  • Trgovina proizvodima

Popis nije kompliciran i sigurno ćete uspjeti. Očistite oko farme. Upoznajte sve stanovnike fantastičnog svijeta igre.

Proizvodi proizvedeni na vašem imanju najbolje se prodaju. Organizirati prijevoz robe i njenu prodaju.

Novac koji zaradite od uzgoja pomoći će učiniti farmu još privlačnijom. Popravak zgrada. Prije vašeg pojavljivanja nitko nije pratio stanje zgrada i bile su dotrajale. Obnovite i nadogradite radionice, skladišta i kuću u kojoj će živjeti glavni lik igre.

Nakon što završite s popravcima i nadogradnjom, možete provesti neko vrijeme ukrašavajući područje. Kupite ukrase koji vam se sviđaju i postavite ih tamo gdje ih želite vidjeti. Svaka farma u igri je jedinstvena i ne postoje dvije iste.

Ako se umorite od poljoprivrede, idite u ribolov. U okolnim vodama ima mnogo različitih vrsta riba. Vidi možeš li ih sve uhvatiti.

Bavite se pčelarstvom. Protagonist igre je panda, a poznato je da medvjedi jako vole med, čak i ako pripadaju egzotičnoj vrsti. Kako bi pčele imale gdje dobiti slatkiše, posadite više cvijeća i drveća na farmi. To će povećati proizvodnju meda i dodatno ukrasiti farmu.

Posjetite pandu svaki dan i dobivajte dnevne i tjedne nagrade za prijavu u igru.

Tijekom praznika igra se transformira. Bit će vam predstavljeni prekrasni tematski ukrasi. Osim toga, pronaći ćete mnoga natjecanja s nagradama koje nije tako lako osvojiti. Morat ćemo pokušati.

Igra se često ažurira. Postoje novi zanimljivi zadaci, kostimi, scenografija i stanovnici za vašu farmu.

U trgovini igricama možete kupiti korisne predmete za gradnju, ukrase, sjemenke cvijeća i drveća. Kupnje se mogu izvršiti valutom u igri ili pravim novcem. Ako se vaše dijete igra, isključite mogućnost kupnje za novac ako želite. Imajte na umu da je igra besplatna i jedina materijalna zahvalnost koju će programeri dobiti je kupnja u igri. Možda želite reći hvala i podržati razvoj, a zatim kupiti nešto jeftino u igri. Ali to uopće nije potrebno i ovisi samo o vašoj želji.

Možete besplatno preuzeti

Little Panda's Farm na Android klikom na poveznicu na ovoj stranici.

Instaliraj igricu i pomozi slatkoj pandi da posluje na seoskoj farmi!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more