Oznake

Liga anđela 2

Alternativna imena: Liga anđela 2

Liga anđela Igra 2: trodimenzionalna ljepota.

Ako ste obožavatelj prvog dijela fantazijske priče, igra Liga anđela 2 oduševit će vas novim poboljšanjima:

  • Trodimenzionalna grafika, nevjerojatna dinamika i impresivni specijalni efekti.
  • Više od 50 znakova, gdje ćete među novim junacima sigurno susresti stare poznanike.
  • Razvijanje strategije i primjena taktike postalo je još zanimljivije zahvaljujući novim značajkama.
  • Još više tamnica nastanjenih zmajevima, demonskim stvorenjima, divovima i drugim čudovištima.
  • Anđeli sudjeluju u bitkama, njihovom pumpanju i sposobnosti da organiziraju svoju ligu.

Kao što možete vidjeti, proizvod zasnovan na MMO pregledniku s postupnim postupcima spreman je za nove izazove, čekajući iskusne igrače koji žure igrati igru ​​Liga anđela 2, pokušavajući zaštititi ono što je ostalo od veličine bivši svijet.

Vaše čeka sudar sa zlom, ali iskustvo, magija, oružje i bijes pomoći će pobijediti sve neprijatelje i boriti se s glavnim šefom. Postao je još gori, veći i jači, i može biti pobijeđen samo zajedno.

Opet rat.

Čak i među anđelima, mir ne traje vječno. Ponovno su se vratili stari nesporazumi, staro zlo se pobunilo, demoni podzemlja su se probudili. Prelijepi anđeli: Atena, Moira i Fortune uspostavili su vlastita nezavisna kraljevstva, Uniju Inicijata, Tvrđavu Nebeskih i Kraljevstvo Besmrtnika.

Nitko ne zna kada će doći mir, ali svi se nadaju da će živjeti do ove točke. U međuvremenu, trebate prikupiti fragmente drevnog artefakta, ali za to vam je potrebna nova Liga anđela.

Prvi važan korak bit će registracija Lige anđela. Sljedeći je ugodan izbor vašeg anđela s jedinstvenim značajkama. Možete ih postupno razvijati, usavršavati, uvoditi nove značajke, brusiti postojeće. Da biste to učinili, izvršite zadatke koji imaju blagotvoran učinak na iskustvo. Postupno ćete postati toliko jaki da ćete se moći nositi s zaista opasnim protivnicima.

Iako cijela anđeoska populacija ovoga svijeta pripada različitim frakcijama, to ih ne sprječava da se pridruže ligama kako bi postigli bolji rezultat. Zajedno možete istraživati ​​udaljene spilje naseljene strašnim stvorenjima, uništiti ih i dobiti zasluženu nagradu. Nakon petnaeste razine postat će dostupni prestižniji tamnici s posebno vrijednim artefaktima i blagom.

Bitke i oprema.

You će igrati League of Angels 2, imaju priliku posjetiti PVP Arena sukob s protivnikom u dvoboju. Ako žudite za dojmovima i naočalama, organizirajte masovno rastavljanje između grupa, a na 20. stupnju dobivate pravo na stvaranje vlastitog ceha i organiziranje masovnih zločina u tamnicama.

Za uspješno završavanje misija potrebna vam je dobra oprema, koja je podijeljena u 4 vrste:

  • Epic
  • Legendary
  • Unusual
  • Rare10006

Možete ga poboljšati na prirodan način ili ubrzati proces pribjegavanjem pomoći valute igre.

. Razina junaka u iPlayer ligi Angela 2 također će pomoći s ukrasima, priborom i odjećom, kojima su pridružena nova krila. Prije odijevanja heroja u drugi kostim, proučite sve njegove mogućnosti. Napominjemo da su odjeća podijeljena na ženske i muške.

Kada uđete u svijet pun magije, možete očekivati ​​bilo kakva iznenađenja, je li to ikakvo čudo? Postajući jedan od anđela, bit ćete mnogo dostupni i važno je pravilno naučiti kako se koristi pali dar. Tvoj anđeo je dovoljno jak i sposoban, ali u cehu postaje još moćniji. A ako želite napustiti tvrtku, uvijek to možete učiniti.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more