Oznake

League of Legends

Alternativna imena: League of Legends, LOL

League of Legends online - besplatna multiplayer igranje uloga igra sa strategijom elementima. Razvojni projekt - Kalifornija tvrtka Riot Games, te služi kao izdavač THQ. Uglavnom igra Liga of Legends podsjeća notorna projektnu Dota All Stars. Uzbudljive događaje iz igre odvijati na četiri kartice. Kako točno će se boriti ovisi o svakom kartu su u ovom trenutku. Primjerice, na prve dvije kartice u bitkama mogu služiti tri igrača protiv tri ili pet protiv pet. Na trećem kartu je borba između timova za kontrolnih točaka, a četvrti - uski prolaz gdje su neprijatelji pet igrača protiv istom iznosu. Grafika svih lokacija doslovno nevjerojatan. Gameplay iznio i detaljno, da se ne može, ali se radovati brojne korisnike. U priči o igri bi trebao biti kako bi se osiguralo da se rivali objekti su uništeni, ali nemojte zaboraviti da kontroliraju svoje vlastite zaštitne kule. Ako u svakodnevnom životu nemate dovoljno uzbuđenja skraste svoje slobodno boravak u virtualnoj stvarnosti. Game LoL je najprikladnija da bi se podigao adrenalin u krvi!

Postanite legitimni korisnik pomoći Liga od Legends registraciju. U obliku, morate napraviti sljedeće podatke: korisničko ime, lozinku, (ponavlja se u novi red), e-mail adresu, datum rođenja. Također treba staviti kvačicu, čime se izražava prihvaćanje pravila. Pretplatite se na vijesti koje defaultu. Konačno morate prepisati kod sa slike i kliknite «igrati besplatno». Prije nego što stvorite račun, uvjerite se da je konfiguracija računala neće uspjeti. Za gameplay zahtijeva sljedeće minimalne zahtjeve sustava:

- OS Windows XP Service Pack 2/Windows Vista Service Pack 1/Windows 7;

- Pentium 4, 2GHz;

- Slobodni prostor na tvrdom disku 750Mb;

- Kompatibilan s DirectX 16 bitni zvučni uređaj,

- Video memorija 128 MB;

- 1 GB RAM;

- Internet priključak od najmanje 128kb \ s.

Tako igraju Liga od Legends će biti heroji, koji se ovdje nazivaju prvaci. Svaki od njih ima svoje karakteristike. Naravno heroji mogu biti jake i slabe strane. Dakle, netko se pohvaliti visokim magične sposobnosti, netko ima visoku štetu, a drugi su toliko moćan da izgleda kao živi štit. No, tko god da pokrenete, da se razvije. Tijekom igre možete zaraditi bodove. Oni su proveli na crpljenje ili tla, ili kupiti nove likove i rune koje poboljšavaju performanse. Također, čini dobit svaki uspjeh u obliku game valute. Usput, možete uložiti pravi, ako odjednom se takva želja. To svakako daje neke prednosti, ali možete učiniti vrlo dobro Liga od Legends igrati besplatno.

Na početku ćete dobiti nekoliko likova, a na kraju je njihov broj će se samo povećati. Sve je u igri 30 razina. A viša pomaknut u lijevo, veću priliku. Igra League of Legends potiče razvoj vještina heroja. Tu je talent stablo koje je zajedničko svim likovima. Masteries, tj. talent stablo ima tri grane: napad, obranu i pomoćne. Odabir razvojni put, ovime odrediti sudbinu junaka. Uz osnovne vještine, možete odabrati dva dodatna. Na primjer, brzo trčanje, i tako liječenja zaklinalnoe

Ova uzbudljiva igra dobiva držite svoju pozornost već od prvih minuta. Raznovrsna igra ne dopušta da se propustiti ni minutu! Borba zabavite s opakim čudovištima, izazov drugim igračima i biti svaki dan sve više i više uvjeren u svoje sposobnosti! Neka ispuniti sva vaša očekivanja!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more