Oznake

Looney Tunes World of Mayhem

Alternativna imena: Looney Tunes Mad World, Looney Tunes Mad World

Looney Tunes World of Mayhem - omiljeni likovi u novoj ljusci

Igra Looney Tunes World of Mayhem iz studija Scopely otvorit će vam pristup svim likovima iz crtanih filmova u svemiru Looney Tunes. Morate okupiti zabavan tim za borbu protiv zla. Uostalom, tko se najbolje nosi s tim, bez obzira na to kako Bugs Bunny i njegovi prijatelji.

Sve započinje s malim zlikovcem Marvinom, koji je spreman uništiti čovječanstvo. Sjedi u svojoj laboratoriji u šumi i pravi podmukle planove. I naš prijatelj, Bugs, kao i uvijek, malo se izgubio i skrenuo je u krivom smjeru kad je kopao put do plaže Pismo. Otkinuvši zlikovca s posla, izazvao je bijes i pucao je iz svog laserskog pištolja. Ali naš kunić također nije promašaj, kao odgovor, slanjem sefa s neba svome prijestupniku. Bitka se završava tako da Bugs nasumično uništi Marvinu kontrolnu ploču i cijeli njegov crtani laboratorij. Sada netko treba prikupiti ove crtiće natrag ;-)

Bagz Bunny treba vam pomoć u igri Looney Tunes Crazy World na PC-u. Svi likovi iz crtića pobjegli su tamo kamo ih treba vratiti. Morate se puno boriti i okupiti svoj tim iz snova, koji će vam pomoći vratiti sve u normalu. Za početak, imate pristup kontrolirati samog zeca, ovo je vaš prvi heroj. Ima dva jedinstvena napada:

 • basic - svaki se potez koristi za nanošenje štete - kod zeca je siguran pad s neba na neprijatelja, baš kao u crtićima;
 • je poseban - prepoznatljiv je po svojoj snazi, ali treba vremena da se ponovo učita - kopa se po neprijateljskim leđima i udara se glavom u klip, što jednim potezom uzrokuje zapanjuje.

A spretna kombinacija ovih napada donijet će vam više pobjeda.

Nakon vaše prve pobjede, dobit ćete malu iluziju koja pokreće raspršivač, a može se koristiti za aktiviranje crtića. Crtani filmovi dolaze u različitim kvalitetama i za različite svrhe:

  10.0009 branitelja - visok životni standard i zaštita, ali slab napad;
 • napadača - visoka razina napada, ali niska obrana i život;
 • heroja podrške - uravnoteženi likovi, korisni u različitim situacijama, neki mogu zacijeliti.

Svaki crtić ima svoju razinu zvijezde, što pokazuje koliko je moćan. Više zvijezda je hladnije od heroja. Postoji i rijetkost: obična, rijetka, epska i legendarna. Zapamtite, više zvijezda i rjeđe heroj - dodajte ga svojoj aktivnoj grupi.

Igra Looney Tunes World of Mayhem prvenstveno se bori, ne samo uz glavnu liniju potrage, već i s ostalim igračima. Borbe - bitke s igračima, naime njihove crtiće. Na kraju bitke, ako pobijedite, nabavite kutiju s nagradom. Trebat će malo vremena i rada vaših junaka da ih otvorite. Igra ima sustav ocjenjivanja i kad dosegnete nove visine, dobit ćete vrijedne nagrade.

Do danas u igri ima 141 junaka. Programeri poboljšavaju igrivost i neprestano dodaju sve više likova u igru u200bu200b- zanimljivo i smiješno. Na jednom mjestu možete pronaći crtane filmove iz različitih crtanih filmova koji se nisu mogli presijecati na TV ekranu.

 • Taz je simpatično zubato stvorenje koje se može brzo vrtjeti poput tornada, rastrgavši u200bu200bsve na svom putu.
 • Hugo je velika noga koja traži kućnog ljubimca, dok smrzava sve što mu je na putu.
 • Lola The Raider - pruža neprijateljima puno slabosti, rješava oštećenja na području s vjerojatnošću kritične štete i uklanja nevidljivost sa svih.
 • Twiti - mlada ptica, tragač za blagom, zna kako liječiti i teško se tući; udarajući svoje neprijatelje kamenjem sa sigurne udaljenosti.
 • King Duffy je mlakar ne samo monarh, već i pohlepni napadač, koji svaki potez nastoji ukrasti nečiju korist.
 • Pastir Samuraj - vjerni čuvar hrama; brani svoj položaj i postaje jači što više neprijatelji oklijevaju.
 • Hippeti Hopper legendarni je bokser, vješto zaobilazeći protunapada i izmiče kako bi nanio svom krunu udarac protivniku koji nije branitelj.
 • Ragbi igrač Gossamer - čvrst veznjak, odlučan u pobjedi; čim uđe u uzbuđenje, ishod igre je unaprijed zaključen.
 • Svinjska svinja - uravnotežen potporni karakter; Ljubazna svinja može izliječiti saveznike i nanijeti malo štete neprijateljima.

Preuzimanje Looney Tunes World of Mayhem na PC-u i pokretanje igre je vrlo jednostavno. Za početak preuzmite Bluestacks Android emulator i tek nakon toga instalirajte igru u200bu200bu nju i pokrenite je. Želimo vam puno sreće u pronalaženju raštrkanih crtića!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more