Oznake

Gospodar prstenova: Uspon u rat

Alternativna imena:

Lord of the Rings: Rise to War je strateška igra bazirana na seriji knjiga i filmskih adaptacija Gospodara prstenova. Svi koji su upoznati s ovim djelima ovdje će sresti brojne prijatelje.

Kada počnete igrati Lord of the Rings: Rise to War, prvo što trebate učiniti je odabrati frakciju kojih u igri ima ukupno šest.

  • Lothlorien
  • Erebor
  • Rohan
  • Gondor
  • Isengard
  • Mordor

Sve frakcije su otprilike jednake u svojim sposobnostima, s ravnotežom u igri. Odaberite frakciju koja vam se najviše sviđa.

Nakon toga morate još malo vremena utrošiti na dizajn prstena po svom ukusu.

Sljedeće počinje sama igra. Naučite svu mudrost koju ćete biti nitko drugi do sam Gandalf.

Dvorac koji su vam dali programeri nema mnogo zgrada. U početku je njihova izgradnja i poboljšanje gotovo trenutačno, ali kako se razina povećava, to će potrajati mnogo sati. Svojim ćete očima moći vidjeti kako se vaš dvorac mijenja i pretvara iz trošnog garnizona u pravu tvrđavu.

Igra sadrži sve rase iz Gospodara prstenova: hobiti, ljudi, patuljci i vilenjaci.

Morat ćete unajmiti vođe zapovjednika da vode vojske. Ovi likovi mogu imati različite troškove zapošljavanja. Neke je lako zaposliti, a neke će biti jako teško dobiti, čak je i sam Gandalf među njima. Svaki od zapovjednika može razviti i steći nove vještine, za to mora redovito sudjelovati u bitkama i poraziti neprijatelje. Među vještinama koje mogu biti dostupne su iscjeljivanje ili poboljšanje karakteristika vaših vojnika i još mnogo toga.

U dvorcu se može unajmiti

vojski. Svaka vojska će postati jača kako stječete iskustvo.

Bitke u igri se odvijaju automatski,nekako ne možete utjecati na ishod bitke,o svemu odlučuju brojke i borbena moć.

Teritorij oko dvorca može se osvojiti uništavanjem neprijateljskih vojski stacioniranih na njima. Snaga vojske potrebna za takvo hvatanje ovisi o specifičnom teritoriju. Neke je lako uhvatiti, dok je za druge potrebna vrlo moćna vojska.

Ako želite, možete napasti susjede u frakciji, iako to nije baš dobro, ali ako odlučite postati negativac, nitko vas neće zaustaviti.

Možete se zabaviti uz prolaz priče kampanje, koja u potpunosti ponavlja sadržaj knjiga i filmova.

U igri postoje takozvana godišnja doba, gdje su vam dostupni razni zadaci, a na samom kraju sezone morat ćete uhvatiti jedan od glavnih gradova na karti. Ako uspijete, dobit ćete prsten i veliku količinu resursa.

Moguća je suradnja u klanovima s drugim igračima. To uvelike pojednostavljuje razvoj. Osim toga, postat će dostupni klanski dućan i mogućnost sudjelovanja u izgradnji citadele glavnoga sjedišta.

Pravi novac u igri nije potrebno trošiti, sasvim je moguće bez njega, ali ako želite zahvaliti programerima, možete kupovati u igri.

Preuzmite

Lord of the Rings: Rise to War besplatno za Android klikom na poveznicu.

Ne gubite vrijeme, svijet fantazije čeka na vas! Samo ti odlučuješ hoćeš li postati negativac ili ćeš se boriti protiv zla!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more