Oznake

Gospodar vijeku

Alternativna imena: Gospodar vijeku

Što povezati programer Aeria igre? Za mnoge igrače, to je jamstvo pouzdanosti i kvaliteti igre, što će sigurno žaliti da potrošiti mnogo vremena s njom. Dakle, igra Gospodar vijeku nije iznimka. Suština igre nije puno drugačiji od svih ostalih strategija, ali provedba i izvršenje njega toliko privlačna da jednostavno ne može zaustaviti na pažnji. Kvaliteta igre i zanimljiva priča, jednostavno rukovanje i lijepu grafiku, nije ovo je tajna uspješnog online projekt?

Gospodar vijeku online će vam pomoći da se posjetiti stare zemlje, stanovnici su u potrebi mudrog i razboritog vladara. Možda je to što i postati vladar to? Od početka igre ćete pripadaju malom području na kojem možete graditi naselja, kuće, dvorce, radi gradnje. Vaš glavni cilj je poboljšati svoje malo kraljevstvo uistinu kraljevski razmjere. Frustrirajuće zgrade i povećanje broja stanovnika. Saznajte nove tehnike borbe kako bi ih kasnije pretvorilo u nepobjedivu vojnu snagu. Zbog jači tvoj lik i tvoju vojsku, više zemlje možete snimiti i veći prostor će biti pod vašom kontrolom.

Ovo je tipičan online igre, tako da možete zamisliti sebe u Gospodar vijeku registracije će što je potrebno za uspješan početak igranja. Iako na stranici igre i bez ruskih riječima, bilo ruskog govornog igrači će biti u stanju razumjeti što učiniti, kako se registrirati i ispunite obrazac, te će se baviti osnovnim uvjetima.

Za početak registraciju, pritisnite gumb «igrati besplatne», koja se nalazi na dnu početne stranice igre.

Prije nego što se na ekranu će se otvoriti poseban standardni obrazac za registraciju, nakon čega možete ispuniti za početak Gospodara vijeku igrati. Pažljivo pročitati imena polja i hint sustav i naizmjence popuniti sva polja. Morat ćete upisati svoje korisničko ime i jedinstvenu lozinku, i morate navesti adresu elektronskom poštanskom sandučiću.

Ako ste koristili za registraciju koristeći račune u društvenim mrežama, a vi imate stranicu na Facebooku, što će biti u mogućnosti koristiti svoje podatke odobrenja iu ovoj igri. A ako ste već registrirani prije barem jedan od projekata Aeria, ali sada možete koristiti prethodno snimljenih podataka, prolazi registraciju.

Prije nego počnete igrati igru ​​Gospodara vijeku morate odabrati zemljišta na kojem teritoriju i da će razviti svoje kraljevstvo. To može biti:

Bohemia.

Lombardija.

Saska.

Moravia.

Bavaria.

Turinzhiya.

Švapska.

Svaki od područja odlikuje se specifičnim klime i reljefa - izabrati ono što najviše će vam se svidjeti.

Ujedinite klanove i kolonije s drugim strankama kako bi poraziti neprijatelja. Pošaljite svoje vojske da osvoji divlje teritorije. Dakle područje svoje kraljevstvo može značajno povećati. A najbolje od svega, da je Gospodar vijeka slobodna igra može biti bilo tko!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more