Oznake

Gospodari & Knights

Alternativna imena: Gospodari & Knights

Lords i vitezovi online - besplatni multiplayer srednjovjekovne strateška igra teme. Možete se vratiti u daleku prošlost i uspostaviti svoje carstvo, koje pod pravim akcijama brzo će rasti i napredovati. Na početku, možete dobiti bačen u posjedu gradskih stanovnika zbog neodgovarajućih uvjeta staništa. Na krajevima koji su vam dodijeljeni ćete naći sušene polja prazne kuće, pa čak i bandu bijednih izgleda vojnika. Sve to izgleda prilično depresivno - ali ne paničarite! Vi ne samo da će na kraju dovesti sve u red i izgraditi moćnu vojsku ratnika, koji su također dobro uvježban, a vi ste dići urbanu infrastrukturu odgovarajuću razinu i proširiti svoj teritorij. Iz vašeg marljivost ovisi hoće li zaraditi ugled među ostalim gospodarima i može se osjetiti pravi majstor srednjovjekovne tvrđave. Budućnost vaše carstvo je u vašim rukama!

Igrajte Gospodarima & vitezovi što je više moguće u pregledniku i na pametne telefone i tablete računala. Sistemski zahtjevi su stvarno minimalne. Pogodno biti takva platforma: iOS 4. 3, ANDROID 2. 2. Glavna stvar - pristup Internetu. Projekti tvrtke su uvijek različite XYRALITY GmbH dostupnost i gospodari i vitezovi igra nije bila iznimka. Da biste prešli na gameplay morat ćete otvoriti račun. Gospodari & Knights proizvodnje - ispunjava nekoliko polja, a to su e-mail adrese i lozinke, kao i usvajanje pravila korištenja i pravila o privatnosti. To je sve, posao je doslovno minute!

Pridružio aktivne zajednice u svijetu igre, vidjet ćete sami pouzdane saveznike i boriti se s neprijateljima dostojan. Za one koji će biti gospodari i vitezovi igrati nedostatak kandidata se osjećao. Uostalom, mnogi drugi korisnici su potencijalno tvoji protivnici. Što se tiče drugova, oni bi trebali biti u mogućnosti pronaći. Ne mogu vjerovati u prvi ugao, naučiti prepoznati namjere tih feudalaca, neće naići na vašem putu. Ulazak u savez će moći istraživati ​​i hvatanje susjednih zemalja. No, u utrku za plijenom ne zaboravite pratiti svoje obrambene sposobnosti. Vaš država nije imuna od napada, a tko zna tko će doći na umu da nasrnuti na vaše dobro. Usput, upotreba taktičke i strateške mogućnosti je jedan od glavnih čimbenika koji utječu na pobjedu u većini grijanim bitaka. I naravno, pouzdan vojska. Stvaranje skupine, koju bi trebao voditi brigu o tome što čine različite jedinice. Budući da svaki od njih svoje talente i vještine koje će biti od koristi u različitim situacijama koje nastaju na bojnom polju.

Što je još potrebno za prosperitet carstvu, pa je dovoljna količina sredstava. Gospodari & Knights igrati - tada se stalno brinuti o vađenje resursa i zadržati dionice pod nadzorom. Gospodari & Knights igra pruža priliku koristiti sljedeće resurse: drvo, kamen, rude, bakra, srebra, zlata. Posebna kategorija su služili. Imajte na umu da su stanovnici grada može pomoći na razne načine kako bi rasti i razvijati se. Dakle POMOĆNICI rado ponijeti na svojim misijama čim bi ih. Oni mogu nositi briljantno s unosan posao. Pa, recimo, organizirati bujne festivalima u dvorcu i za organiziranje sajmova. To će biti korisno za podučavanje Znanstvenici razvijaju nove tehnologije. Na primjer, tko ne želi imati cool vojna vozila? Odgovor je očit, pa su njihovi znanstvenici okupe u knjižnici i dati im posao. Ništa vucibatina, neka korist!

To je vrijedno spomena o izgradnji zgrada. Ukupno od 13. trebala biti u svom dvorcu. Svaki objekt svoju misiju. Dakle, Citadela, Arsenal Konoba, knjižnica, Utvrde, Tržnica, Farma, Woodman, materijal drvo, kamenolom, Materijal Stone Mine, Ore Skladište - svi su dio svog bića. Nemojte zaboraviti da je zgrada trebala biti poboljšana, ako želite da ih je stvarno bio dobar sudac.

Odgovornosti vlasnika srednjovjekovne utvrde, i stvarno puno nećete imati bilo koji slobodni trenutak! No, gospodari i vitezovi igrati online, tako zanimljivo da su svi ti problemi će biti samo ugodna. Želite diversificirati svoje slobodno vrijeme - pa u čemu je problem? Gospodari i vitezovi ček za vas čeka. Uživajte zabavan gameplay!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more