Oznake

Izgubljeni kovčeg

Alternativna imena:

Lost Ark Akcijska MMORPG igra. Igra ima izvrsnu grafiku i neobično spektakularne efekte tijekom bitke. Glasovna gluma je odlična, glazba dobro odabrana.

Razvoj igrice trajao je dugih 8 godina. No unatoč tome, nakon izlaska, mnogi su vjerovali da se igra ne razlikuje od ostalih igara u ovom žanru. Ali sada, nakon nekoliko godina ažuriranja, igra se doista može smatrati jednom od najboljih.

Prije igranja Lost Ark, stvorite lik, odaberite klasu i dajte joj ime.

U igri postoji 20 klasa, ali sve su podijeljene u nekoliko vrsta.

 • Mag
 • Redovnik
 • Strijelac
 • Ubojica
 • Stvoritelj

Prilikom odabira klase, imajte na umu da je neće biti moguće promijeniti tijekom igre. Ako se ispostavi da ste greškom odabrali pogrešnu klasu koju želite igrati, morat ćete početi ispočetka.

Najbolji način da poboljšate svoj karakter je da dovršite kampanju priče. Ovo je vrsta vrlo naprednog treninga, a također je zanimljiva. Osim zapleta, postoji mnogo dodatnih zadataka.

Ovdje ćete pronaći ogroman broj različitih lokacija. Svi se nalaze na nekoliko kontinenata. Svaki kontinent je drugačiji od ostalih. Svugdje ima svoju prirodu, faunu i neprijatelje koje tamo možete sresti. I atmosfera na njima je drugačija, kao da su različiti svjetovi.

Što raditi u igrici pronaći ćete s lakoćom:

 1. Možete izvršiti osnovne ili dodatne zadatke.
 2. Skupljajte zbirke oklopa i drugih predmeta.
 3. Ispunite atlas Tragača.
 4. Ovdje postoje tjedni i dnevni događaji.
 5. Završite i razvijajte svoje imanje ako vam se sviđa ova vrsta izazova.
 6. Zadaci mogu biti pojedinačni ili skupni.

Izjednačavanje je u početku prilično jednostavno, što će vam omogućiti da brzo uhvatite korak s drugim igračima ako ste novi igrač. Daljnji razvoj postaje teži.

S pumpanjem oružja sve je slično. Na početku igre ćete je lako poboljšati, ali onda počinje zahtijevati mnogo više resursa i ne završava uvijek dobro.

Srećom, ako nadogradnja ne uspije, oružje se ne kvari, ali potrošeni resursi se ne mogu vratiti.

Borbeni sustav je neobično raznolik i samo udaranje svih neprijatelja istim udarcem ovdje neće funkcionirati. Broj vještina je impresivan, osim toga, svaka se vještina može mijenjati. Ali to nije sve. Posebni ili normalni udarci mogu tvoriti kombinacije. Primjenjujući tehnike na bojnom polju, odaberite odgovarajuće kombinacije za borbu protiv grupe neprijatelja ili šefova čuvara, to će vam olakšati igru.

Igra još uvijek nije napuštena i prima redovita ažuriranja, osjeća se da se programerima sviđa ovaj projekt. Daju sve od sebe kako bi igru učinili zanimljivom i početnicima i veteranima.

Ovdje ne morate ništa platiti, ionako ćete dobiti bilo koje oklopno oružje i materijale, samo je potrebno neko vrijeme. Ako želite ubrzati proces, onda je to moguće uplatom stvarnog novca. Osim očite kupnje, na ovaj način izražavate svoju zahvalnost programerima.

Možete besplatno preuzeti Lost Ark

na PC klikom na poveznicu na ovoj stranici. Igra je besplatna.

Počnite igrati, ogroman svijet mašte, mnogo prijatelja i nevjerojatne avanture čekaju na vas!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more