Oznake

Izgubili Magic

Alternativna imena: Izgubili Magic online

Nas LostMagic online šalje na putovanje kroz svijet izgubljenih čarobnjacima, gdje je svaki od igrača koji se bore za ostacima sve nadnaravno. LostMagic online igra ima jedinstvenu priču i spektakularne oku ugodnoj grafike.

No, prije nego što smo se u igru, da vidimo ono što nam je potrebno kako bi ga igrati. Minimalni zahtjevi koje guraju programere odgovara gotovo bilo kojeg računala, prijenosno računalo ili tablet.

Glavni zahtjevi:
- Spajanje na internet
- razlučivost zaslona od 1024x768 piksela
- preglednik s ustanovlenymFlashPlayer.

Registracija LostMagic ne uzrokuje probleme. Za početak igra se s imenom - nadimak i početi igrati. Registracija će vam omogućiti da se požurim LostMagic pridružiti stotine drugih igrača u ovoj neobuzdanoj utrci za izgubljenim krhotinama magije. Unesite svoju e-mail adresu će vam biti ponuđena nakon što se možete upoznati s igrom i vidjeti da li vam odgovara.

Radnja se razvija brzinom svjetlosti i sad vi sjedite na klupi, i to u trenutku kada će biti ponuđena u borbi protiv monstruoznog. Zatim igra LostMagic Online vas potiče avanturu u ovom puna čudo igrovommire. Sada stoitosmotretsya i razumjeti gdje ste bili. Vi poyavlyayutsya posao u sootvetsvtuyuschem stavku izbornika, imate ruksak, kudabudut dobiti svoje trofeje i drugih stvari koje ste željeni. Usput, nakon što je tijekom mladi vojnik LostMagic online igra od vas traži da poboljšate svoje vještine i ući svoidannye za registraciju - poštansku adresu ili račun u nekoj od društvenih mreža (Facebook, i drugi). LostMagic registracija vas ne prisiljava na ništa, ali u svakom trenutku možete resetirati vašu lozinku.

Ukupno u Game 3 vještina kotoryeharakterny za određene vrste likova:
- Snaga
- Agility
- Izdržljivost

U igri možete odabrati nekoliko mogućnosti za rast - Put tigra, i način na Fox Way Slon. Svaki scenarij ima svoje prednosti slabosti. Way of the Tiger će vam dati mogućnost da koriste snažne napade s dvije ruke oružje. Ključno obilježje u razvoju ove vrste ratnika je snaga. Fox put pogodan za otkvačenim i okretan ratnika. Lisice su mogućnosti za izmicanje protivniku i nanese drobljenje udarce u obrambenom odgovoru. Glavne značajke - agilnost. Ako vam se sviđa igrati snažnu i nepokolebljivu jedinice, koristeći taktiku iz "zaštite", Elephant Put za vas. Glavne karakteristike - izdržljivost.

LostMagic online igra koja vam omogućuje da otvoriti pomoću bilo kojeg od taktike.
Igrajte onlaynigruLostMagicochen jednostavan - главноеразобратьсякаксражаться i razvivatsvoinavyki. Jedan od načina igre - Battle modu - jedna od najčešćih situacija igre. Ovdje ćete morati dokazati svoje strateške sposobnosti za pobjedu.

Postoji nekoliko vrsta šokova: obično nanose štetu neprijatelju u odnosu na svoje vještine, kvaliteti oružja i odora, kritični štrajkovi uzrokuju dvostruko ili više štete, a vi možete pobijediti neprijatelja koristeći poteza koje uzrokuju krvarenja rana.

LostMagic igra vam omogućuje korištenje prijelaze na mjestima također možete kliknuti na elementima terena. U početnoj fazi igre će vam uvijek pomoći asistent "Dani", koji će vas naučiti. LostMagic online igravypolnena u duhu srednjeg vijeka s uložaka neobičnih elemenata. Na primjer vrećicu stvari, crtanje stavke. Igrajte LostMagic uvijek moguće, čak i ako netmnogo vrijeme, jer ponekad za produktivan rad potrebna upravo takva "igra" pauze.

Igrajte LostMagic zadivljujuće od prve sekunde i off već dovoljno teško, jedan za drugim se pojaviti sljedeće zadatke sada moramo prevladati biciklist o pubu daleko od svog mača poraziti kosture oko groblja, nakon što će se morati boriti s pravim igračima. Igra ima chat, tako da ne mogu samo trošiti vrijeme, opustite se i zabavite uz igranje online igara LostMagic, ali i za komunikaciju sa zanimljivim ljudima.

Nadamo se da ćemo igrati online LostMagic, vi ćete vrlo često i uživati ​​u igrivosti.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more