Oznake

Lost Planet

Alternativna imena: Lost Planet

Igra Lost Planet je multiplayer računalne igre. Ova igra je dizajnirana u stilu pucač i događanjima u njoj u prvom licu.

Računalna igra Lost Planet može preuzeti samo odraslim igračima. Za maloljetne korisnicima pristup igri je zatvoren. Preuzimanje Lost Planet ¬ može biti na bilo kojem drugom mjestu koje pruža takvu priliku. Na primjer, to može biti učinjeno na torrent.

Imate jedinstvenu priliku vidjeti u igri Lost Planet videa. To može biti na službenim stranicama igri ili na youtube. U video otkriva suštinu igre, likovi su zastupljene i druge zanimljive informacije o igri.

Lost Planet Ovaj pregled će vas upoznati s uvodom u igri. Vi ćete naučiti o igrivosti, zahtjevima sustava za igre i glavnih načina igre.

Igra Lost Planet su fascinantne Glavni šef borbe koji se javljaju pri ekstremnim mjestima. Imate mogućnost da kontrolira igru ​​mehanizirane oklopa.

Ovdje je uređaj podliježe gubitka toplinske energije. To je s obzirom na klimu u prostoru u kojem se bitka će se održati.

Ako ste izgubili sve svoje snage, onda drugi igrač će biti u mogućnosti da vam dati neke njihove energije. Da biste to učinili, igra koristi novo oružje koje omogućuje igračima da bi svi živi.

U igri Lost Planet igrači će se dodijeliti bodove iskustva. Možete zaraditi više bodova dok je igrao u besprijekornom stilu i obavljati dodatne poslove u misijama.

Nakon što ste završili igru, bez obzira na stupanj složenosti, možete koristiti svoj lik za kampanju. Dobila svoje rezultate, imate priliku koristiti kako bi otključali nošnje ili napraviti potpunu prilagodbu bilo karaktera.

Akcija odvija se na E. N. III.

EDN III je planet na kojem događa u igri. To je cilj, kao i pokušaja kolonizacije od strane ljudi, Zemlja je postala nepogodnim za stanovanje.

Igra ima više naseljavanja. Početna kolonizacija - 80 godina Pravosudna stoljeća.

To je prva kolonizacija. Mnogi objekti su izgrađeni za rukovanje stanovništvo, uključujući i nekoliko gradova. Kolonizacija čini se da je uspješna. Međutim, kao kolonija počela rasti ljudi su suočeni s novom obliku izvanzemaljskog života, poznat kao Akrid.

Akrid bilo jasno neprijateljska sila, ali kolonisti nisu imali dovoljno jake ruke u borbi protiv Akrid. Oni su bili prisiljeni povući se iz E. N. III. Tijekom borbi, čovječanstvo je otkrio novu vrstu izvora energije toplinske energije u organima Akrid.

U igri Lost Planet možete boriti s različitim oružjem. To može biti

1. Nož.

2. Vatreno oružje.

3. Pištolji.

4. Sačmarice.

5. Sniper opremu.

U Lost Planet igri možete igrati ako vaše računalo zadovoljava sljedeće uvjete:

1. Intel Core 2 Duo - procesor.

2. 1 GB - RAM.

3. 13 GB - HDD (hard disk).

Uđite u svijet Lost Planet!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more