Oznake

Maestia: Rise of Keledus

Alternativna imena: Maestia: Rise of Keledus

Maestia: Rise of Keledus online - je besplatni MMORPG od developera Destiny razvoj . I gras Maestia: Rise of Keledus online ima neosporne prednosti nad drugim igrama ovog žanra, od kojih su najpoznatiji oni su odlične grafike, user-friendly sučelje i odličan sustav implementiran PvP .

Prije prelaska izravno na igri, morate provjerite je li vaše postavke računala u skladu sa zahtjevima sustava i igri. O nlayn igra Maestia: Rise of Keledus ima sljedeće minimalne zahtjeve sustava:

- Operativni sustav: Win dows XP / Vista / Seven ;

- Procesor: 3. 0 GHz ;

- Memorija: 1 Gb ;

- Grafička kartica: nVidia 6800GT ili ekvivalent;

- Slobodni prostor na tvrdom disku: 10 Gb ;

- Spajanje na internet;

- DirectX 9. 0C.

Obvezna akciju prije utakmice je p egistratsiya igra Maestia: Rise of Keledus . Da biste to učinili, najprije morate preuzeti igru ​​klijenta. To je pravo na igri stranica, tako da odaberete "Client Download" mogući bez traženja ga preuzeti na svoje računalo. Prilikom preuzimanja datoteke, jednostavno ga pokrenuti (to će se zvati Maestia_Installer. exe) i slijedite čarobnjaka. Sljedeća Maestia: Rise of Keledus online registraciju zahtijeva stvaranje računa. Za izradu svoj račun morate odabrati dio online igre "Registracija" gdje ući sljedeće podatke o sebi:

- E-mail,

- Ime;

- Lozinka;

- Također morati pročitati i slažem se s uvjetima korisnički ugovor, ugovor, Ugovor Ponuda i igranje pravila.

P egistratsiya Maestia: Rise of Keledus ne uzima puno vremena, ostavljajući za zabavna igra.

Igrač je dobio priliku i grata u igri Maestia: Rise of Keledus online za jednu od dvije frakcije:

- Straža joj superionski

- Keeper joj Znanje.

Glavna razlika između skupina - to je njihova načina ratovanja. Dakle, straža i superionski boriti za pobjedu na bilo koji način je to moguće, pomoću "maestov" uključuje. Frakcija Keeper joj Znanje Isto tako isto uvjeren da uporaba "maestov" mogla bi dovesti do novih problema i nedaća. Dvije frakcije ne bore međusobno, ali njihov odnos i prijateljstvo ne može biti pozvan.

Sljedeća on mora birati igrača - klasu za koju je on. Vi se nude i grata u Maestia: Rise of Keledus jedna od četiri skupine:

- Mađioničar;

- Ranger;

- Warrior;

- Cleric.

Magee - vrlo moćan i opasni neprijatelji. Kao pravi majstori raznih aure i pentagrama, majstori otrovi munje, leda i vatre, oni mogu vrlo učinkovito u borbi protiv svojih neprijatelja. Njihovi napadi su ne samo vrlo učinkovit, ali je također vrlo učinkovit: virovi svjetlucave munjeviti bljesak vatre Tumanyan svijest, goleme blokove leda koji pada s neba nakon neprijatelja, usporava neprijatelje snijeg bljeskalice otrovne strelice i druge jednako opasne uroka. Sve to ukazuje na strah i paniku u redovima neprijateljskih vojnika. Nisu lišeni čarobnjaka i moćne zaštitne auru koja pomaže saveznika mađioničar odoljeti razne otrove, vatre, leda i struju. Ako prijateljski karakter su nam nametnuti neke uroka, mađioničar i može ih ukloniti. Sve ove osobine čine mađioničar vrlo koristan i učinkovit borac u bitkama, koji između ostalog, povećava sposobnost saveznika.

Rangers majstorski zapovjedništvom svojih tijela, a gužva oružje. Malo ljudi zna sve detalje prerušavanja kao dobri kao rendžer. S velikom snagom volje, oni mogu koristiti za oslobađanje od različitih čarolije neprijatelja, od fizičkih i čarobnih napada za povećanje vlastite brzine odstupanja od udaraca, bum. Rangers nositi znatno više baratanja ligamenta štrajkove. Iako Rangers ima hrpa udaraca mnogo teže nego bilo koji drugi razred, ali učinkovitost im je mnogo veća. Primjena ligament je potrebno kontrolirati svaki trenutak, jer ako propustite pravi trenutak, cijela kombinacija će morati početi iznova. Uz pravilno vođenje bitke, možete nanijeti takve teške udarce, od kojih će samo ići otupio, to je velika prednost u vremenu, omogućujući vam da se odlučite na ishod borbe u korist rendžer.

Warriors može utjecati na umove čudovišta, nanoseći im se za napad na ratnika, štiti slabije saveznike. Zahvaljujući svom bogatom iskustvu u ratu, oni su u mogućnosti izračunati nekoliko koraka ispred neprijatelja. Naoružani ratnika mača može stvoriti pokraj vas opseg iz svjetlucave oštrice, pada u neprijatelja da neće biti dobro. Krvarenje ranu koja je pogodila ratnik se zaustavlja samo svećenicima.

U Maestia: Rise of Keledus igrati za klerika - to znači biti nezamjenjiv igrač na bojnom polju, što je vrijednost u borbi teško je precijeniti. Samo klerici mogu uskrsnuti mrtve saveznike u borbi. Igrajte kao svećenik ne treba bezglavo i proschityvaya nekoliko koraka ispred, jer su te odluke može odlučiti ishod utakmice. Klerik može vratiti život saveznike postupno ili odmah vratiti određeni broj života, usmjeravajući svoje djelovanje na grupu igrača ili određenog igrača.

I grata u online igri Maestia: Rise of Keledus potrebno prolazu zadataka i obavljanje različitih zadataka, oni su u igri puno i dosta raznolik

Maestia: Rise of Keledus online igre i molim igrače set set PvE i PvP modova, i mnoga druga iznenađenja.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more