Oznake

Čarobni svijet

Alternativna imena:

Magic World je potezna strateška igra koja je na mnogo načina slična popularnoj klasičnoj PC igrici. Možete igrati Magic World na mobilnim uređajima s Androidom. Grafika klasičnog stila je pojednostavljena, ali šarena i svijetla; izgleda prikladno na mobilnim uređajima. Glasovna gluma je također u stilu igara 90-ih, glazba je ugodna.

Mnogi igrači sanjali su o igri u stilu Heroes of Might and Magic u prijenosnom formatu. Magic World je upravo takav projekt. Sve se radnje odvijaju u svijetu mašte u kojem žive mnoge različite rase. Neki od stanovnika svemira obdareni su magičnim moćima.

Kontrole nisu komplicirane i ako ste upoznati s prethodnikom ove igre na PC-u, shvatit ćete to bez problema. Ako ne, onda su programeri pripremili savjete za početnike.

Mnoge aktivnosti očekuju vas tijekom igre:

  • Putujte prostranstvima čarobnog svijeta
  • Preuzmi kontrolu nad mjestima rudarenja
  • Pronađi sve magične artefakte i oružja
  • Unajmite heroje i trupe ratnika
  • Borite se protiv neprijatelja i agresivnih stvorenja na koja naiđete tijekom svojih putovanja
  • Poboljšajte vještine heroja koji vode vaše vojske
  • Gradite nove zgrade u gradovima i poboljšajte ih

Ovo su glavne stvari koje vas čekaju dok igrate Magic World na Androidu.

Kada počnete igrati, nemojte žuriti da se udaljite previše od grada i često spremajte igru. Potrebno je formirati jaku ekipu prije nego što naiđete na neprijatelje.

jedinica kreće se teritorijem jedna po jedna. Koliko daleko možete napredovati u jednom potezu ovisi o sposobnostima i opremi heroja.

Nove ratnike možete regrutirati u određenim intervalima, tako da definitivno nema potrebe za žurbom.

Pokušajte preuzeti kontrolu nad što je više moguće teritorija, ali budite spremni na žestok otpor.

Učinite sve što možete da spasite život heroja kada se susretnete s jakim protivnikom, ponekad je bolje pobjeći iz bitke koju ne možete dobiti.

Skupivši iskustvo, heroj će moći naučiti nove čarolije ili svladati jedinstvene vještine koje sami odaberete. Što više iskustva, više sposobnosti možete otključati.

Bitke se odvijaju u načinu korak po korak. Na polju podijeljenom u ćelije, ratnici vašeg odreda naizmjence hodaju s neprijateljem. Odjednom možete unaprijediti određeni broj ćelija. Moguće je iskoristiti teren u svoju korist. Neke od jedinica su sposobne napasti neprijatelje iz daljine.

Ako naiđete na protivnika koji je pretežak, pomoći će vam pojačivači koji se mogu kupiti u trgovini igricama. Osim toga, tamo se prodaju oružje, čarobne knjige i drugi korisni predmeti. Kupnje možete platiti valutom u igri ili pravim novcem.

Dugo ćete igrati Magic World; ovdje ćete pronaći nekoliko uzbudljivih kampanja od kojih će svaka ispričati svoju priču.

Magic World možete besplatno preuzeti na Android pomoću veze na ovoj stranici.

Počnite igrati sada ako volite potezne strategije i želite se zanimljivo zabaviti u svijetu punom magije!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more