Oznake

Magicka Magicka Collection

Alternativna imena: Magicka Magicka Collection

Procesor: Pentium 4/Athlon XP 2. 4 GHz

RAM: 2GB

Grafička kartica: GeForce 8800/Radeon X1900

Disk Space: 2 GB

Magicka Collection - kolekcija svih dijelova popularne računalne igre u stilu akcijska avantura. Ovoj priči temelji se na nordijskoj mitologiji, gdje se možete upoznati i militantnih bogova i mitskih čudovišta i puno svega ostalog. Magicka naracija o borba bude četiri čarobnjaka koji su u jednoj od starih narudžbi, bori sa snažnim tamno čarobnjaka Grimnikom i njegove horde zlih stvorenja. Tijekom konfrontacije Četiri mađioničari znaju da ja Grimnik samo marioneta u rukama drevni demon Assatura, koja je stoljećima bori protiv ljudske rase i što će uništiti potpunosti Midgard. Lukav igrači često će se pokrenuti preko reference na druge projekte igre, pa čak i filmova. Dakle, ovdje će biti lako pronaći viceve o temama Warhammer ili Diablo, World of Warcraft ili Dungeon Keeper, tako da ne samo vstretyatsya spominjanje Star Wars pustolovinama ili Monty Python.

Gameplay

Avantura Magicka Arcana formirana izometričke graf, gdje će igrač biti jedan od četiri velika čarobnjacima suprotstavljenih Grimniku tamno mađioničar i njegova još više pogoršavaju demon Assaturu zaštitnika. Jedna igra Kampanja se sastoji od 13 međusobno povezanih misija, neki od njih će vam dati priliku da vodi nekoliko likova. Igra Magicka nema jasne podjele između igrača klase i svaki od njihovih junaka ima u svom arsenalu čarobnom osoblja za stvaranje ogroman broj uroka, kao ova stavka će biti neophodna u gužva. Nadalje Magica omogućuju korištenje kao gužva oružje i slavni mač Excalibur, okružen svim kanonima žanra u kamenu. Najzanimljivije je da Magicka nećete dohvatiti mač "pakiranje" i početi koristiti ga kao moćnog čekićem. U ovoj igri autori ne prestaju, te dodao još dogovaranje puta - M60 strojnice koje junak može izaći iz ruke Grateful mještane za spas svoje rodno selo.

Stavke

Igre Magicka, sustav igre, a omotan oko mnoštva baznih čarobnih elemenata. Ti elementi Magica obiluju, ovdje ćemo naći zemlju, vatru, vodu, hladnu, život, kao i struju, laso, pa čak i štit. Igra Magicka koristi posljednji element je čak i ne kao ravnopravan dio igre svijeta, nego kao dio zaštitnih uroka, pretvarajući ga u neku vrstu barijere, zajedno s lukom protagonista crvenilo. U bilo kojem dijelu Magicka Collection će doći i otići različite uroka pomoću osnovne elemente i njihova kombinacija će proizvesti iznenađujuće rezultate.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more