Oznake

Magicka: Ratovi čarobnjaka

Alternativna imena: Magica

Magicka: Wizard Wars - ažurirana dinamička MOBA (PVP Arena), gdje se ponašate kao čarobnjak elemenata. Ali prvo prvo. Za ulazak u igru ​​potreban je Steam račun, kao i igra klijenta. Upotrijebite postojeću ili je potrebna registracija Magicka: Wizard Wars. Dalje u Steam bacaču pronalazimo našu igru ​​i preuzimamo je.

Game Process

Budući da je igra magije u moba žanru, onda se morate boriti s drugim čarobnjacima poput vas. Postoje četiri vrste bitaka u igri:

 1. klasična arena (hvatanje mriješćenje bodova, lišavanje protivnika respawn bodova i pobijediti, i ne zaboravite ubiti neprijatelja);
 2. prikupljanje duša (uništavanje NPC rulja na karti, prikupljanje njihovih duša, čime se slabi obrana glavne statue neprijatelja, nakon što je vaš tim sakupio 200 duša, trčeći prema kipu neprijatelja i brzo ga uništavajući - pobijedili ste);
 3. dale (borba jedan-na-jedan s drugim čarobnjakom - provjera ručne spretnosti i poznavanje kombinacija elemenata - najjače pobjede);
 4. trening (usavršite svoje čarobne vještine na maloj karti).

Borbeni postupak

- mađioničar koji kontrolira elemente:

 • vode
 • život
 • schit
 • hladno
 • zatvarač
 • smrti
 • zemlya
 • ogon

. Ovo su vaše osnovne vještine, koje možete kombinirati kako biste napali, branili i nametnuli poboljšanja svoje magije. Sve se to događa kada pritisnete tipke dodijeljene svakom elementu. Dakle, štit + zemlja + zemlja će vam dati kameni oklop od fizičkih oštećenja, i, na primjer, vatra + zemlja + zemlja - vatrena kugla s velikim oštećenjem. Štit + smrt - položit će četiri bombe koje eksplodiraju u nekoliko sekundi i prouzročiti štetu u radijusu.

Uzmite u obzir da će tijekom igre vaše vještine, bilo napada ili liječenja, utjecati i na vaše saveznike i na vaše neprijatelje - budite oprezni!

Napomena da svaki mađioničar ima svoju vlastitu razvojnu granu (nakon svake bitke zaradite bodove i trošite ih na vještine svog lika), svaka grana daje bonuse određenom elementu i oslabljuje drugu. Koristite to znanje na bojištu i bit ćete teže pobijediti.

Ultimate Skills

Magicka Magicka: Čarobnjak za ratove ima četiri vrhunske vještine za koje je potrebno vrijeme da se oporave nakon upotrebe. Dvije vještine koje će dati snagu i dvije vještine koje će prouzročiti veliku štetu (u području ili jednom cilju). U potonjem slučaju, šteta se može primijeniti na sebe.

Fitting magik

Svaki mađioničar ima utore za odjeću, od kojih svaki daje bonuse ili čarobnjaku samom ili određenim elementima. Pravilna kombinacija omogućit će vam da posjedujete jedan ili drugi element na 100 posto. Ali ne zaboravite, poboljšavajući jedan element, oslabite drugog. Magično oružje - nanosi fizičku štetu, a ima i fizičku borbenu tehniku ​​(držeći desnu tipku). Svako oružje ima ovu tehniku.

A posljednjih

riječi

Nakon nekoliko sati igranja u Magicka: Wizard Wars, shvaćate da je igračka zarazna. Dinamičke bitke daju mu šarm (jedna borba ne traje više od 20 minuta). Skromni set magije u isto vrijeme ispada vrlo raznolik i u svakoj bitci ćete naučiti nešto novo. Ako ste ljubitelj dinamičnih bitaka, onda će ova igra izgledati kao dašak svježeg zraka među ostalim moba igrama!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more