Oznake

Magic World 2

Alternativna imena: Magic World 2

I gras Magic World 2 - uzbudljiva multiplayer igre iz tvrtke Shanda igre. Igrači očekuju opasan i uzbudljiv svijet bitkama, gdje svatko može izraziti sebe s najboljim ruku i pokazati svoju vrijednost u borbi.

Prije utakmice, provjerite je li računalo postavke i sistemski zahtjevi u igri. MW2 online igre koji ima sljedeće minimalne zahtjeve sustava:

- Operativni sustav: Win prozore XP/Vista/7;

- Procesor: Intel Core 2 Duo;

- 1 GB RAM-a

- Video: Nvidia GeForce 7600 128 MB

- 5 GB slobodnog prostora na tvrdom disku;

- Spajanje na internet.

Sljedeći postupak je potrebno MW2 online registracija . Ovaj postupak se odvija izravno na mjestu igri i traje samo nekoliko minuta. Odabir provjerite MW2 , upišite sljedeće:

- E-mail,

- Lozinka;

- Kao što je i potreba da se pročitati i slažem se s uvjetima ovog sporazuma.

Zatim trebate preuzeti igru ​​klijenta. To se može naći izravno na mjestu, a odabirom "Download" za početak preuzimanja. Nakon preuzimanja datoteke, jednostavno ga pokrenuti i slijedite upute na. U ovom upisa u igri MW2 završava i da ste spremni za igru.

U MW2 igrati je moguće za sljedeće skupine: Warrior, Druid Mage strijelac i borac . Svaka klasa ima svoje prednosti i mane u odnosu na druge, tako igra MW2 neophodno za lik koji najbolje odgovara osobne taktike ratovanja igrača.

Warrior - lik koji je dobar u oba napada i obrane. Zbog toga, može se koristiti u svim vrstama borbe. Uz snažan oklop i kacigu, što je vrlo dobro zaštićena, a neprijatelje nije lako da ga pobijedim. Warrior oružje su mač i buzdovan, a sa svojom vještinom u borilačke vještine i sposobnost da se rukovati oružjem ga težak protivnik.

Archer - je utrka vilenjaka, ima nevjerojatnu dugovječnost i agilnost. Zbog toga oni posjeduju vještine koje nisu dostupne običnim ljudima. Glavno oružje je luk strijela, s kojom može pogoditi neprijatelja iz daljine. To predlezhit strelice Većina knjiga o povijesti kontinenta, kao što su oni dobri trubadura.

Mage - je znak koji može ukrotiti elemente i umove drugih znakova. Njegov duhovni razvoj da bude na vrhu je moguće, tako da je u borbi, on je nevjerojatno jak. Kao oružje koristi mađioničar čarobni štapić i čarobnu kuglu. Jedina mana je mađioničar gužva, gdje je inferiorna drugim klasama.

Druid - predstavnik drevne rase koja je dugo vremena živio u šumi, gdje je živjela do sada, ako oni nisu smetale demone. I grata u online igri MW2 za druidi - to znači biti pod tutorstvom silama prirode, koja pomaže druidi uništiti svoje neprijatelje i braniti protiv njih. Njihova oružja u borbi - ova bitka disk i bič.

Unit - posebna klasa u igri, prednost koja je gužva, u kojoj nema premca u svijetu. To je nekad mirno utrka, koja nije bila zainteresirana za rat, ali opasan svijet ih prisilili da uče borilačke vještine. Nakon godina treninga su dostigli vrhunac izvrsnosti u gužva, a sada svatko tko dođe k njima u bliskoj udaljenosti dovoljno ugodan. U boj, oni koriste tupi i Handguards.

I gras MW2 je izvrstan predstavnik multiplayer igri, kvaliteta grafike koje su na najvišoj razini. Praktičan i lagan u igri je i sučelje. Dakle, Kako igrati igre online MW2 je ne samo zanimljiva, ali i praktičniji.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more