Oznake

Magnum Quest

Alternativna imena:

Magnum Quest je tipičan predstavnik idlerpg. Grafika u igrici je izvrsna, dobri detalji, slika izgleda jako lijepo. U igri ćete razviti i formirati svoj odred boraca za bitke u svijetu fantazije.

Prije igranja Magnum Questa dajte sebi ime i odaberite avatar. U igri ćete pronaći mnogo zanimljivih stvari. Borbe s podmuklim neprijateljima, kao i s jedinicama drugih igrača. Vađenje raznih artefakata u tamnicama. Racije za resurse i borbe s šefovima.

Imat ćete na raspolaganju momčad od 5 heroja, vi odlučujete koju vrstu heroja ćete dodati svom odredu. Svaki heroj pripada određenoj frakciji.

Postoji šest frakcija u igri.

  • Tvrđava.
  • Zvijeri.
  • Šuma.
  • Sjena.
  • Svjetlo.
  • Tama.

Tijekom bitke vidjet ćete frakcijske bonuse u gornjem lijevom kutu. Kada svi heroji u odredu pripadaju istoj frakciji, bit će još bonusa. Heroji se mogu razvijati na tri načina. Prvi je podizanje razine jedne od četiri sposobnosti jedinstvene za svaki lik. Drugo povećanje razine samog lika, ovo daje povećanje karakteristika. I treći, koji daje najopipljivije povećanje, je povećanje klase lika.

Svi junaci u igri su podijeljeni u srebrnu ili zlatnu klasu. Kombiniranjem nekoliko karata heroja srebrne klase, možete dobiti zlatnog heroja s jednom zvjezdicom, broj zvjezdica klase se povećava na isti način.

Svaki od heroja ima mjesta za inventar. Inventar se također može nadograditi kako se nadogradi.

Likovi u igri su pozvani. Poziv je četiri vrste.

  1. Za karte, za ovo morate sakupiti određeni broj karata heroja. Ako nema dovoljno kartica, one koje nedostaju možete platiti kristalima.
  2. Za značke prijateljstva.
  3. I poziv iz frakcije, predloženi heroji u ovom slučaju se ažuriraju svaka 24 sata.
  4. Za prizivanje kocke.

U igri su brze nagrade, jednu takvu nagradu dobivate svaki dan besplatno, za sljedeće trebate platiti kristale.

Dovršite ugovore, ispunjavanjem istih dobit ćete kocke poziva. Za zlatne kocke možete prizvati zlatne heroje, za srebrne kocke možete prizvati srebrne.

Misije će donijeti zlato i sfere za pumpanje radosti. Mogu biti povezani s kampanjom priče, biti dnevni ili tjedni.

Osim toga, postoje i racije, podijeljene u nekoliko faza. U napadima morate razmišljati o svakoj akciji. do. neke radnje mogu imati nepredvidive posljedice. Na primjer, možete se približiti škrinji s blagom, ali će se pokazati kao zamka i morat ćete se boriti s jakim ili ne tako jakim protivnikom. Nakon pobjede u takvim bitkama, birate jednu od tri karte s korisnim svojstvima.

Kao što možete razumjeti, u igri ima mnogo zadataka za svačiji ukus. Svatko će moći odabrati ono što mu se najviše sviđa.

Magnum Quest besplatno preuzimanje na android Možete ako slijedite poveznicu na ovoj stranici!

Stvorite vlastiti tim neustrašivih ratnika i osvajajte pobjede razvijajući borce! Počnite igrati sada!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more