Oznake

Mahjong

Alternativna imena:

Mahjong je vrlo stara ili čak drevna igra. Ovo je puzzle igra s orijentalnim korijenima i mnogim imenima kao što su Mahjong Solitaire ili Shanghai Solitaire. Grafika je realistična, kao da je pred vama pravi stol s žetonima za igru. Zvučni zapis nije lošiji od slike.

Ako dosad niste igrali ovu igru i ne znate pravila, ne brinite, prije nego što počnete igrati Mahjong možete proći kroz mali tutorial i saznati što je bit igre.

Ovo je prilično jednostavna igra, iako se ne može nazvati lakom.

Ovdje ćete imati dosta prilika:

  • Prilagodite pozadine svojim željama
  • Dovršite dnevne zadatke
  • Postavite osobne rekorde i pratite svoje statistike

I još mnogo toga, što ćete naučiti instaliranjem igre.

Igra je jedna od najstarijih i ima nekoliko varijanti. Razlikuju se u malim nijansama, ali općenito je to jedna te ista igra.

Zadatak igre je ukloniti parove identičnih žetona s polja, ali postoji uvjet, takvi žetoni ne smiju biti blokirani i njihovo uklanjanje ne smije ometati ostale žetone. Igra završava kada više nema parova koji se mogu ukloniti ili kada je polje očišćeno.

Prije svega, pokušajte ukloniti žetone s najviših nizova. Uklonite pločice koje otkrivaju najviše žetona za daljnju igru. Ne zaboravite otkazati svoj potez. Možete poništiti bilo koji broj napravljenih poteza besplatno.

Što brže i s manje otkazivanja očistite polje, zaradit ćete više bodova. Više od 1000 besplatnih polja čeka vas u igri. Taj se broj može povećati s ažuriranjem igre.

Odaberi pozadinu koju najviše voliš vidjeti i imaj priliku diviti joj se dok rješavaš zagonetku. Pozadine neprestano rastu zahvaljujući brižnim programerima.

Provjeravajte redovito. Svaki dan ćete u njemu pronaći nove zadatke različite složenosti, koje će biti zanimljivo ispuniti. Njihovim ispunjavanjem dobit ćete nove pozadine i druge sitnice koje će vam omogućiti da prilagodite igru prema svojim željama.

Igra razvija mišljenje i pomoći će potaknuti mentalnu aktivnost starijih osoba. Ovo je dobra alternativa za križaljke i druge društvene igre. Zvukovi tijekom igre vrlo su autentični i mogu imati umirujući učinak na ljudsku psihu. Glazba je posebno odabrana na takav način da pomaže usredotočiti se na rješavanje problema.

Da biste igrali ovu uzbudljivu igru, ne morate biti na mjestu gdje je dostupan WIFI ili mobilni internet. Igrajte offline bilo koje vrijeme bez ograničenja. Ova značajka može pomoći u kraćem vremenu tijekom letova ili dugih putovanja kroz područja gdje nema stabilne internetske veze.

Možete besplatno preuzeti

Mahjong na Android slijedeći vezu na ovoj stranici.

Instalirajte igricu odmah i više nećete morati razmišljati kako iskoristiti besplatnu minutu!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more