Oznake

čovjek ili vampir

Alternativna imena:

Man or Vampire je igra koja spaja dva žanra, kreće se svijetom kao u RPG-u, a tijekom bitke igra najviše podsjeća na potezne strategije. Igra ima dobru heksagonalnu grafiku, dobru glasovnu glumu i izbor glazbe. Ovdje morate istražiti ogroman svijet mašte, u pratnji tima pomoćnika, usput razvijajući vještine svog lika i boraca iz tima.

Prije igranja Man or Vampire, posjetite uređivač karaktera i kreirajte glavnog lika odabirom izgleda i parametara po želji.

Glavni lik u igrici je vampir i on može pretvoriti svoje drugove u vampire ili ih koristiti kao hranu.

Regrutirate

vojnika za svoj odred za novac. Ponekad razgovorom s njima unaprijed možete značajno smanjiti cijenu zapošljavanja.

Svaki od boraca ima gornju razinu iznad koje ne može evoluirati. Preporučljivo je to uzeti u obzir prilikom zapošljavanja.

Postoji nekoliko klasa boraca u igri:

  • Ratnici su izvrsni u bliskoj borbi, ali ranjivi na napade iz daljine
  • Strijelci nanose značajnu štetu strijelama dok su na udaljenosti od neprijatelja, ali ne preživljavaju dugo u gužvi
  • Magovi, poput strijelaca, vrlo su strašni borci na daljinu, ne vole blisku borbu, imaju vrlo malu zalihu života
  • Podrška Magovi i iscjelitelji koji pomažu u obnavljanju snage vaših ratnika mogu oslabiti neprijateljske borce, ali su praktički bespomoćni u gužvi

Pokušajte izgraditi tim tako da ima borce svih klasa i da međusobno nadopunjuju snage tijekom bitke.

Kao vampir, možete pretvoriti bilo kojeg od ratnika pod svojim vodstvom u sličnog tako da ga pojedete i time ojačate svoj karakter. Nakon transformacije, ratnik će se moći nastaviti boriti u vašem odredu i čak postati mnogo jači borac. Nemoguće je predvidjeti koliko će točno postati jači nakon okretanja u svakom slučaju, ali ponekad to daje ogroman porast karakteristika.

Ili ako je preslab za zabavu, možete ga uništiti i pritom potrošiti njegovu dušu. Kao rezultat toga, primanje različitih vrsta tvari koje se koriste za poboljšanje oružja, oklopa ili vještina odreda.

Nakon transformacije, borac prestaje stjecati iskustvo, napredovati i ne može dalje razvijati sposobnosti, stoga je prije transformacije bolje pumpati svoje vještine do maksimuma.

Likovi međusobno komuniciraju i razlikuju se po razini inteligencije pa se bolje slažu ako im je inteligencija približno jednaka.

Krećući se kartom i izvršavajući zadatke, u bilo kojem trenutku, ako nema neprijatelja u blizini, imate priliku teleportirati sebe i svoju ekipu u sklonište kako biste udahnuli i obnovili snagu.

Sustav borbe na poteze nije previše kompliciran, bit će lako razumjeti što učiniti. S većinom protivnika se relativno lako boriti ako se sjetite razviti i formirati jak tim. Ali možete sresti šefove i vrlo ih je teško pobijediti, svaki od njih treba pravu taktiku.

Možete besplatno preuzeti

Man or Vampire na Android upravo ovdje klikom na poveznicu na ovoj stranici.

Počnite igrati odmah, sumoran svijet pun magije čeka pridošlice, hoćete li moći preživjeti tamo?

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more