Oznake

Potjera

Alternativna imena: Potjera

Game Manhunt je neobično kontroverzni računalne igre. Ova igra je dizajnirana u žanr u žanru stealth akcije, akcije koje se javljaju u trećem licu.

Računalna igra potjera može preuzeti samo odraslim igračima. Za maloljetne korisnicima pristup igri je zatvoren. Manhant igre možete preuzeti na bilo kojem drugom mjestu koje pruža takvu priliku. Na primjer, to može biti učinjeno na torrent.

Imate jedinstvenu priliku pogledati video igre Manhunt. To se može učiniti na službenim stranicama igri ili na youtube. U video otkriva osnovne informacije o igri, likovi su zastupljeni, oružje i još mnogo toga.

PC Manhunt - je jedinstvena igra s nevjerojatnim likovima. S nekima od njih se mogu susresti u ovom pregledu:

1. James Earl Novac je glavni junak u igri. Ovaj lik je osuđen na smrt u injekciji, ali on je "spasio". James ozbiljan i tmuran. On se najbolje može ubiti neprijatelja.

2. Lionel Starkweather \ direktor je glavni antagonist u igri. Režirao po profesiji. Nekoć je bio vrlo poznat, a sada ukloniti nepristojne filmove. To prati protagonista te ga obavještava pomoću posebne opreme.

3. Ramirez je jednooki latino. On je vođa Dogs of War, kao pomoćnik Starkweather. On koristi silu, prisiljavajući bandu da ga slušaju. Njegovo oružje - pušku i snajper. Novac ga ubija.

4. Piggs je jedan od izbočine u igri. On živi u potkrovlju redatelja. On nosi kožu i glavu mladog svinja.

5. Skitnica - je znak da je obična kolica. U jednom od poglavlja Kash morao provesti u nekom smjeru.

6. Novinar je novinar koji pokušava riješiti slučaj Starkweather. Cache moraju odvesti u stan, kako bi se omogućilo da se dokaze o zločinima Starkweather.

7. Gary Sheyffer je šef policije u Karser City. Ovaj lik je podređen Starkweather. Nakon ubojstva svog šefa, on je optužen za korupciju.

8. Vođa Kerber Kerber je zapovjednik tijekom igre, a također šalje glavni lik u različitim mjestima. On je ubijen od strane protagonista.

9. White Rabbit je čovjek odjeven u kostim zeca. Ovaj lik Starvezera desna ruka. Njegovo oružje - pušku. Ubijen od strane protagonista.

Manhant igra koja je bogata protivnici

1. Nape su ulični nasilnici. Oni koriste crowbars, palicama, pendrecima.

2. Skins su banda skinheada, koji lovi za glavnog lika.

3. Psi rata je skupina vojnih veterana, kao i profesionalni lovci na ucjene.

4. Lubanje je grupa sotonista koji stavlja masku i haljine s kapuljačama.

5. Bebe su mentalno retardirane fatties sa sklonosti pedofila. Oni nose maske lutku.

6. Thugs je hrpa psihopata koji pate od mentalnih bolesti.

7. Policija Carcer Grad je Carcer City policija

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more