Oznake

Ožujak careva: Rat kraljeva

Alternativna imena: Ožujak careva: Rat vojnika

Community s igrama Ožujak careva: Rat kraljeva.

Gameloft predstavlja vašem dvoru Marsh Empire: War of Kings je mobilna igra u kojoj možete igrati satima. Ovo je strategija s više igrača, koja već u naslovu postavlja ton. Ako ste upoznati s ovim žanrom, lako ćete razumjeti što učiniti:

Marsh of Empires: Rat kraljeva je besplatan za download, a ako želite ubrzati proces crpljenja ili dobiti rijedak artefakt, plaća se sadržaj.

 • Odaberite frakciju
 • Odaberite brojne vojske
 • Trenirajte vojsku
 • Povezati se u alijansa
 • Postavljanje resursa
 • Developing the economy
 • Dogradnja i poboljšanje zgrada
 • Sudjelovanje u misijama i kampanjama
 • Osim mobilne inačice, možete preuzeti Ožujak careva: Rat kraljeva na računalu, a bitke na velikom ekranu izgledat će još impresivnije, a nagodba će se pojaviti u svim detaljima.

  Na glavnom izboru.

  Playeri su pozvani odrediti jednu od frakcija:

  • Kings from high mountains
  • Kings iz North
  • Sult od pijeska deserts

  Zapravo, svaki zastupnik ima razlike s obzirom na teren, ali nisu toliko radikalne da bi bile jako važne. Odaberite onu koja vam se najviše svidjela, jer uspjeh ovisi o vašim daljnjim postupcima. Pa ipak, spomenimo značajke koje svaki kralj posjeduje.

  Koroli su odjevene u čelični oklop i majstorski nadmoćni mač. Bonus su 5% brži tijekom marševa i brže ostatak gradi zgradu. Njihove jedinice su vitezovi teutonskog reda. Sjeverni kraljevi su izvrsni vozači, a 10% u odnosu na ostatak u treningu. Njihove su jedinice vrlo korisne. Sultani su savršeni majstori koplja. Njihova prednost može se smatrati da imaju 5% više vojnika, što je važno za daljnje povećanje brojeva i tijekom bitaka. Također, njihove frakcije su 10% brže u istraživanju, dajući značajnu prednost nad svojim protivnicima. Njihove jedinice su podmukli ubojice.

  Međutim, igra Marsh Empires: Rat kraljeva omogućuje nam da se u početku isprobavamo u ulozi svakog predstavnika kako bismo napravili konačni odabir.

  Ostjeće značajke igre.

  Igrači moraju stalno držati ruke na pulsu, ravnomjerno razvijajući sve smjerove. Ožujak careva: Rat kraljeva, igra ima sve što je potrebno za skladan napredak, glavna stvar je da ne pogriješimo.

  Vrlo je važno biti aktivan u svemu. Posebno pomaže pridružiti se savezu s drugim igračima. Ali da postane dio grupe nije dovoljno, potrebno je biti korisno za aktivno odgovaranje na poziv za pomoć, dijeljenje resursa i znanja. Samo u ovom slučaju, kada vam je potrebna pomoć, poziv za odgovor je mnogo brži i spremniji. Ako razvijete vojsku, učinite to kompetentno. Nemojte se usredotočiti na maksimalno povećanje napada, ostavljajući slab obrambeni dio.

  Ne zaboravite poboljšati zgrade, jer će s svakom novom razinom raditi učinkovitije. Dok ekstrahiraju resurse, ne pokušavajte više uništiti mina i šume ili dovršiti sve zadatke. Ako iznenada napadaju i pljačkaju vaše selo, također će se uništiti skladišta puna zaliha. Bit će lakše vratiti gubitak ako ostanu aktivni zadaci. Obratite pozornost na svog junaka, dajući mu korisne sposobnosti. Nemojte pokušavati pokriti sve odjednom, bolje je da se usredotočite na specifičnije talente koji će biti korisni za jasno definirane zadatke.

  Game Ožujak careva: War of Lords nudi bogat izbor mogućnosti. Iako se ne može reći da su upute radikalno različite od igara ovog žanra, bez sumnje su obdarene individualnim pristupom.

   

  Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

  Read more