Oznake

Marsaction: beskrajna ambicija

Alternativna imena:

Marsaction Infinite Ambition svemirska strategija za mobilne uređaje. Grafika izvrsne kvalitete zadovoljit će igrače. Glazbene kompozicije su dobro odabrane, glasovna gluma je visoke kvalitete. U igrici morate upravljati svemirskom bazom koja se nalazi na Marsu.

Postoji prilično zanimljiv zaplet.

Radnja se odvija u dalekoj budućnosti. Mars su kolonizirali ljudi. Tijekom kolonizacije, pokazalo se da je ovaj planet već naseljen. Na njemu žive prijateljski nastrojeni insektoidi, kojima je čovječanstvo dalo ime Roj.

Dugi niz godina sve je bilo u redu, a onda je ova rasa insekata imala mutaciju koja ih je učinila nevjerojatno agresivnim. Postojanje doseljenika na Marsu je ugroženo. Morate pomoći kolonistima da prežive, a osim toga, morate saznati što je uzrokovalo takvu mutaciju u stvorenjima koja su prije bila prijateljski nastrojena prema ljudima.

Kada počnete igrati Marsaction Infinite Ambition, dobit ćete kontrolu nad malom bazom s preživjelim kolonistima.

Prije donošenja sudbonosnih odluka morat ćete proći malu obuku. Kao iu mnogim drugim igrama, važno je naučiti kako komunicirati sa sučeljem igre.

Nakon toga bacite se na posao, ne gubite vrijeme jer ćete naići na dosta poteškoća.

  • Istražite teritorij planeta
  • Nabavite resurse koji su vam potrebni za proširenje vaše baze i izradu vozila i oružja
  • Pronađite preživjela ljudska naselja i evakuirajte preživjele, ali čuvajte se agresivne lokalne faune
  • Razviti tehnologije i unaprijediti proizvodne zgrade
  • Stvorite jaku vojsku i opremite je najnaprednijim oružjem
  • Uništite članove roja i pokušajte otkriti prirodu njihove nevjerojatne okrutnosti

Bit će teško sve proučiti i isplanirati. Ali igru čini tako zanimljivom potreba za razmišljanjem o svakom sljedećem koraku. Potrebna nam je stalna ravnoteža u svemu. Ne možete potrošiti previše resursa na proširenje baze uz rizik da je ostavite bez obrane. Ali također je nemoguće potrošiti sve na vojsku, može se pokazati da nema dovoljno resursa za održavanje tako velikog broja vojnika. Pokušajte postupno razvijati sva područja djelovanja.

Regrutirajte vojnika koji dolaze u svemirsku luku i okupite odred talentiranih ratnika. Svaki zapovjednik ima svoje jedinstvene vještine koje se odnose na cijelu skupinu ratnika pod njegovim vodstvom.

Na planetu koji je postao neprijateljski raspoložen, možete susresti toliko jake neprijatelje da se s tim ne možete sami nositi. Ali ne očajavajte, možete upoznati druge igrače diljem svijeta i formirati savez. To će pomoći i bržem razvoju za sve njegove sudionike i međusobnom jačanju trupa tijekom bitaka.

Trgovina unutar igre omogućuje vam kupnju resursa koji nedostaju, jedinstvenih artefakata i heroja za valutu u igri ili pravi novac. Raspon se povremeno ažurira i postoje vrlo velikodušni popusti.

Možete besplatno preuzeti

Marsaction Infinite Ambition na Android klikom na poveznicu na ovoj stranici.

Instalirajte igru odmah, spasite koloniste zarobljene u smrtonosnoj zamci!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more