Oznake

Marvel Strike Force

Alternativna imena:

Marvel Strike Force je MMORPG iz svemira superheroja koji je poznat svim igračima. Kao i uvijek, igre ovog programera imaju grafiku visoke razine, glasovne glume profesionalnih glumaca i glazbu koja nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

Na početku igre samo će nekoliko likova činiti vaš tim. Kako napredujete kroz kampanju, možete dobiti puno više pod svojim vodstvom. Ali ne zaboravite trenirati, opremiti i poboljšati one koji se već bore protiv zla u vašem odredu.

U igrici ćete susresti sljedeće likove:

  • Loki
  • Spiderman
  • Kapetan Amerika
  • Iron Man

I mnogo više, čak i nevjerojatni Hulk i Superman.

Ali ne možete bez zlikovaca od kojih će neke biti prilično teško pobijediti.

likova dolazi u različitim klasama, od jednostavnih do legendarnih. Klasu svakog lika možete nadograditi ako pronađete dovoljno karata za to.

Kako napreduje u razredu, njegova snaga značajno raste, pa čak se i nove sposobnosti otključavaju. Svaki borac ima svoje jedinstvene vještine. Vjerojatno već znate što svaki od superheroja može.

Sastav tima je važan. Pravilno odabrani superheroji ili superzlikovci moći će se oduprijeti gotovo svakom protivniku. Eksperimentirajte otkrivajući jake strane svakog lika i kako će funkcionirati u kombinaciji s drugim borcima.

Naravno da će sudbina cijelog svijeta biti na vagi, pa dobro razmislite o svojim postupcima, o njima puno toga ovisi.

Borbeni sustav nije kompliciran, vi odlučujete kada i koji od vaših heroja koristi posebne vještine. Za te vještine potrebno je vrijeme da se napune, stoga je važno upotrijebiti ih u pravom trenutku, a onda morate čekati.

Borite se protiv AI ili drugih igrača širom svijeta koristeći internetsku tehnologiju.

Osigurano je

dnevnih, tjednih i mjesečnih nagrada koje vam neće dopustiti da zaboravite na igru niti jedan dan. Ako neki od dana ne možete posvetiti puno pažnje igri, ne brinite. Kako biste dobili svoje darove, samo navratite na par minuta i provjerite što radi vaš nepobjedivi tim.

Na državne praznike, tijekom sezonskih praznika i sportskih natjecanja programeri često održavaju događaje posvećene tim događajima. Na takve dane postoje mnoge ekskluzivne nagrade i rijetki kostimi za vaše heroje. Igrajte Marvel Strike Force zahvaljujući tome vam nikada neće dosaditi.

Osim toga, često se objavljuju ažuriranja, pojavljuju se novi heroji, kostimi i oprema.

Postoji trgovina unutar igre s redovito ažuriranim asortimanom. Moguće je kupovati za valutu u igri ili za pravi novac. Uglavnom, radi se o raznim dekoracijama i promjenama koje utječu na izgled heroja, no neke od kupnji mogu vam malo olakšati igru. Provjeravajte trgovinu češće.

Možete besplatno preuzeti

Marvel Strike Force na Android upravo odavde koristeći vezu na ovoj stranici.

Ako volite likove iz Marvelovog svemira i želite ih sve upoznati, igra će vam pružiti takvu priliku! Instalirajte ga i počnite igrati odmah!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more