Oznake

Mass Effect Legendarno izdanje

Alternativna imena:

Mass Effect Legendary Edition reizdanje poznate trilogije igara iz Mass Effect svemira. Sva tri dijela su doživjela promjene, no to se najviše primjećuje u prvom dijelu, jer ga u osnovi vrijedi razmotriti. Tijekom trajanja igre bit ćete angažirani u spašavanju galaksije od hordi neprijatelja na čelu malog odreda predvođenog neustrašivim ratnikom Johnom Shepardom.

Igra počinje uređivačem likova, gdje birate spol i izgled glavnog lika. Za prvi dio, ovo je inovacija; prije ponovnog izdanja to nije bilo moguće.

Grafika je znatno poboljšana, postalo je mnogo ugodnije igrati, ali kvaliteta slike još uvijek nije dorasla modernim igrama. Igra je poboljšana, postala je sličnija trećem dijelu. Sustav ciljanja postao je lakši.

U drugom dijelu ima manje promjena, ali ih ima. Oružje se ne pregrijava tako brzo i to vam omogućuje udobniju igru. Sada ne morate pucati u spremnik iz automatske puške i odmah požuriti u sklonište. Gameplay je ostao gotovo nepromijenjen, ali mnogi drugi dio smatraju najboljim. To je vjerojatno razlog zašto su programeri pokušali ne napraviti značajne promjene.

Treći dio je postao teži. Na najvećoj razini težine igra je zanimljivija. Osim toga, sada ima još više zadataka i misija, što će vam omogućiti da duže ostanete u završnom dijelu trilogije.

Inače, to je isti ciklus igara. Morat ćete se suočiti s Getima, sakupljačima i žeteocima s Levijatanima, spašavajući ne samo čovječanstvo, već i sve vrste koje nastanjuju svemir igre.

utrka u igri dosta:

 • Azari
 • Dlake
 • Ljudi
 • Salarijanci
 • Turijci
 • Hanars
 • Elcors
 • Krogans
 • Quarianci
 • Vorka
 • yagi

A ovo čak nije ni potpuni popis svih stanovnika svijeta igre. Fantazija programera ozbiljno se odigrala. Nisu sve rase humanoidne, postoje čak i inteligentne meduze.

Zaplet igre je dobar, igra izaziva ovisnost. Odluke koje donesete mogu utjecati na kasnije dijelove igre.

Borbeni sustav u igri je zanimljiv. Postoji nekoliko vrsta oružja.

 1. Pištolji
 2. jurišne puške
 3. Sačmarice
 4. Snajperske puške
 5. Granate
 6. Kinetički, mentalni napadi

Sva oružja se mogu nadograditi. Osim toga, različite instance mogu imati karakteristične značajke. Na primjer, postoje pištolji koji ispaljuju rafale, koji su najučinkovitiji na blizinu, ili obrnuto, koji nanose veću štetu na daljinu, ali imaju manju brzinu paljbe. Isto je i s drugim vrstama oružja.

Streljivo je drugačije. Omogućuje vam da probijete oklop ili nanesete dodatnu štetu vatrom, pa čak i strujom, što je posebno učinkovito protiv robota.

Kada prijeđete na višu razinu, možete odabrati koje ćete sposobnosti razvijati.

Svi članovi odreda imaju svoje talente, netko je bolji u hakiranju računala, netko je jači u bliskoj borbi, a netko je na dometu. Također možete poboljšati njihove talente dok prelazite na višu razinu.

U borbi možete davati naredbe svom odredu i birati najprikladnije položaje za njih.

Mass Effect Legendary Edition besplatno preuzimanje na PC, nažalost, neće raditi. Ovo izdanje možete kupiti na portalu Steam ili na službenoj web stranici.

Ako ste nekako propustili ovaj ciklus igara, onda je ovo izdanje najbolja opcija za igranje Mass Effect Legendary Edition. Svi glavni nedostaci su popravljeni i znatno poboljšani! Počnite igrati odmah, ova nevjerojatno uzbudljiva priča čeka na vas!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more