Oznake

Masovni učinak

Alternativna imena: Masovni učinak

Mass Effect - igra koja je osuđena na uspjeh. Izrađena je u najboljim tradicijama fantazijskog žanra. Čak i unatoč nekim sličnostima s KOTOR-om, projekt je popularan. Osim toga, programeri majstorski prikriveno plagiranje pod novim izvrsnim motora. Grafika u igri je izvrsna, borba i snimanje su realni, svi osnovni elementi žanra su potpuno predstavljeni jednom riječju, a igrači se ne mogu žaliti. Naprijed će se susresti s glavnim likom, koji u pratnji para drugova putuje prostranstvima međugalaktičkog prostora. Na raspolaganju vašeg lika bit će moderni brod koji se zove Normandija.

B Mass Effect RS morat ćete se susresti s poznatim dilemama, heroj će morati odabrati kojoj strani, dobro ili zlo, da se pridruži. Na međugalaktičkim konferencijama odlučuju sudbine planeta i cijelih galaksija. Da, sve je previše ozbiljno, ali što misliš?

Da bi se priča o vašem junaku smatrala započetom, bit će potrebno prvo skinuti Mass Effect. Da biste to učinili, dovoljno je pronaći distribuciju igre na jednom od vaših omiljenih torrenta. Nadalje, sve na palcu - najprije odaberite osobnost svog lika, napravite njegovu jedinstvenu biografiju i sigurno možete otići na putovanje. Ovisno o tome koju biografiju želite odabrati, dijalog igre će se promijeniti, kao i broj zadataka. U Mass Effectu, znakovi mogu pripadati različitim klasama.

  • Psionik
  • Soldat
  • Tehnik

Također, postoji nekoliko mješovitih klasa koje možete izabrati. Uređivač karaktera traje barem pola sata od vas, ali je dizajniran tako dobro da će potrošeno vrijeme proći nezapaženo.

Misije

B Mass Effect pojavljuju se niotkuda. Programeri su uspjeli napraviti projekt intrigantnim kada se čini da će se gotovo sve morati povezati s igračem, zaplet dobiva takav zamah da je nemoguće skinuti oči s igre. Jednostavno ne možemo šutjeti o tome da ćete na kraju naći pravi holivudski akcijski triler, ništa manje. Pa, općenito, shvatili ste da trebate preuzeti igru, ne možete propustiti ovo, zar ne?

B Mass Effect oružje heroja najmodernijih i najmoćnijih. Tako će se vrlo lako nositi s neprijateljima vanzemaljaca. Međutim, ne smijete se opustiti ispred vremena, pokušajte proći kroz nekoliko misija za početak. Likovi će moći uživati ​​u svim tehničkim prednostima civilizacije, što bitno diversificira igru ​​i čini je dinamičnijom. Između bitaka, možete dati naredbe svojim saveznicima, kao i odrediti ciljeve. Istina, to će biti najrelevantnije samo kada se suočimo s pravim, iskusnim šefovima koji će se otvoriti za vas na visokim razinama težine.

Pa, niste li još spremni popuniti kolekciju omiljenih igara novom kopijom? Radi jasnoće, predlažemo da se upoznate s video-spot snimkom za prezentaciju Mass Effecta, koja detaljno opisuje sve prednosti projekta.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more