Oznake

Mass Effect 3

Alternativna imena: Mass Effect 3

Nažalost, fascinantna i zanimljiva SF žanra i danas se mogu pohraniti na sigurnom u Crvenoj knjizi. I iako je određeni broj fantasy priče o svemirskim brodovima i stranaca prijete ide redovno na klasificirati svoje izvorne znanstvene fantastike žanr, možemo rastegnuti. Sjetite se da je znanstvena fantastika smatra se onaj koji ne proturječi dostignuća moderne znanosti, što svakako ne može reći o ovom filmu, a ne o igrama, posebice. Međutim, Mass Effect 3 - igra koja pokušava oživjeti pravi fantazija. Primjetno je da programeri temeljito proučavali sve značajke i karakteristike žanra prije nego što je započeo rad na trilogiji. I najsloženije fenomenalne trenutke u igri izgledaju prirodno dopuštaju zakonima logike i objašnjenja (i, naravno, ako niste kritičar, i neće kopati previše duboko, pokušavajući pronaći raskorak od trenutka stvarnosti). Dobra i točne znanstvene fantastike igra - je najprikladniji odgovor Mass Effect 3 PC.

Osnova znanstvenih ideja projekta uzeti takav "nula element", koji vam omogućuje da promijenite puno različitih objekata u proizvoljnim granicama. Game Developers su dopustili da se pretpostaviti da bliže XXII stoljeću ova stavka, ona - Mass Effect - će se koristiti bilo gdje i svugdje (u Mass Effect 3 misije na neki način to pokazati u akciji, ako želite biti u stanju razumjeti! .) I to će biti relevantne u svim područjima ljudskog života i djelovanja: u motore zrakoplova i svemirskih letjelica, oružja, kućanskih predmeta. Na prvi pogled može se činiti prilično konfuzno i ​​nerealno, međutim, shvatiti ozbiljnije objašnjenje može se naći za sve ljude, bez izuzetka. Štoviše, većina nadrealni element u Mass Effect 3 - oružje koje radi se o promjeni hladnjaka, a ima znanstvenu osnovu. Kao što možete vidjeti, igra kreatori vlastitog stvaranja došao s najvećom odgovornosti. I to bez obzira na to koliko je kombinacija kvalitete igre i više ili manje realna priča je ključ uspjeha?

Prije želite preuzeti Mass Effect 3, mislim o tome, ako ste upoznati s prethodnim dijelovima projekta. Ako ne, pravi je užitak igre neće moći dobiti. Preporučujemo hitno nadoknaditi. Osim toga, prvi i drugi dio Mass Effect nije gori od konačnog nacrta trilogije. Ide u igru, znat ćete da je legendarni junak Shepard je dobio otkaz iz organizacije, ali za dugo vremena bez radnog boravak, svakako, nije mogao. Već poznato da Mass Effect 3 znaka i pridošlice će vam pomoći da se junak još jednom spasiti Zemlju od invazije žeteoce. Konačno, navijači su čekali ishod projekta - svi pričama konvergiraju u trećem dijelu. Živo zamislite sve što ste spremni za igru ​​mogu se pogledati na Mass Effect 3 videoisječak. Vjerujte mi, ne možete ostati ravnodušni!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more