Oznake

Majstor magije

Alternativna imena:

Master of Magic ažurirana je verzija klasične strategije. Grafika je ozbiljno redizajnirana, zapravo sve teksture i likovi su rekreirani. Glazba i glasovna gluma otišli su u igru iz klasične verzije.

Igra nije samo strategija, ona kombinira dva žanra, strategiju na poteze i RPG. Win-win kombinacija.

Odaberite lika po svom ukusu i nakon malo treninga bit ćete spremni za osvajanje svjetova mašte.

Igra je vrlo zanimljiva i uzbudljiva, baš kao i klasično izdanje.

  • Birajte između 14 čarobnjaka različitih škola i rasa
  • Razvijte svoje sposobnosti, ima ih više od 60
  • Naučite preko 200 čarolija
  • Izgradite svoj tim od preko 196 vrsta jedinica
  • Sakupi brojne jedinstvene predmete
  • Podredite svojoj volji dva susjedna svijeta Arcana i Mirrora

Dovršavanje svih ovih zadataka pružit će vam mnogo sati ispunjenih nevjerojatnim avanturama u ovoj igri.

Proširite svoj utjecaj na nova područja zemlje i pokorite sve teritorije. Ovo nije tako lak zadatak kao što se može činiti na prvi pogled, a bez saveznika se nikada nećete nositi. Okupite oko sebe sve istomišljenike koje sretnete u golemim igračkim prostorima. Ali ne zaboravite, vi morate biti jedini vođa.

Vodite kraljevstvo, unajmite vojsku, ovo je vrlo važno za pobjedu. Vojske ne moraju biti ljudske, mogu sadržavati širok izbor stvorenja, kao što su ratni zmajevi, orci, gnolovi, trolovi. Također možete unajmiti predstavnike drevnih rasa vilenjaka ili patuljaka, oni su dobri i jaki borci. Svaka vrsta borbene jedinice ima svoje snage i slabosti, važno je to uzeti u obzir pri upravljanju njima tijekom bitaka.

Uživat ćete igrajući Master of Magic, zahvaljujući njegovim gotovo neograničenim mogućnostima. Možete čak promijeniti svijet oko sebe po vlastitom nahođenju. Za takve promjene bit će potrebno provoditi magične rituale, primijeniti vještine alkemije i koristiti svoje tajne moći.

Sustav borbe je prilično složen, važno je odabrati pravu taktiku na bojnom polju u kojoj će svi vaši borci pomagati jedni drugima i moći će komunicirati nadopunjujući jedni druge.

Neprijateljske jedinice i vaše trupe izmjenjuju se, tako da ćete imati vremena za razmišljanje i izdavanje naredbi svojoj vojsci. Vi, kao vođa, imate priliku podržati svoje ratnike moćnim čarolijama i primijeniti razne napitke na vrijeme.

Nisi jedini moćni mađioničar u kraljevstvu, imat ćeš mnogo suparnika kojih se trebaš čuvati. Ako budu u prilici, sigurno će vam pokušati nauditi.

Igra ne nudi ništa novo, pripada klasici, ima sve u pravim omjerima što je slične igre činilo uspješnim prije mnogo godina. Ovdje je ovome dodana nova poboljšana grafika koja praktički jamči uspjeh.

Master of Magic besplatno preuzimanje na PC, nažalost, neće raditi. Igrica se prodaje na službenim stranicama i na nekoliko portala. Često sudjeluje u rasprodajama gdje ga možete nabaviti uz dobar popust.

Počnite igrati kako biste postali vladar kraljevstva u svijetu punom magije!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more