Oznake

Mech Arena: Obračun robota

Alternativna imena:

Mech Arena: Robot Showdown vrlo je zanimljiva akcijska igra za mobilne platforme. Vrhunska grafika, izvrsna glasovna gluma i izbor glazbe ono je što vas čeka u ovoj igri. Cilj igre je uništiti neprijateljske robote poboljšavajući i pumpajući vlastite.

Kada počnete igrati Mech Arena: Robot Showdown, imat ćete samo jednog robota na raspolaganju, ali s vremenom ćete moći značajno proširiti svoju flotu strojeva.

Tradicionalno, igrači će na početku imati kratki tutorial, gdje će vam reći i pokazati minimum potrebnih informacija, a zatim ćete morati sami ući u sve zamršenosti igre.

Igra nema radnju, što je razumljivo, to su samo bitke robota u borbenoj areni. Ali ako mislite da je sve u igri krajnje jasno i jednostavno, onda to nije tako.

Postoji mnogo lokacija i sve se razlikuju jedna od druge. Prepreke i brda na njima omogućuju vam korištenje raznih opcija za taktiku borbe. Stjecanjem iskustva moći ćete shvatiti koja je taktika najbolja za određenu lokaciju i vrstu borbene jedinice.

Sve jedinice su podijeljene u nekoliko klasa, od kojih svaka ima svoje snage i slabosti.

  • Leteći roboti se mogu privremeno uzdići iznad bojnog polja, ali ovoj sposobnosti treba vremena da se napuni
  • Mali i okretni kreću se vrlo brzo bojnim poljem, ali imaju slabije oružje
  • Snažne udaljene jedinice nanose ogromnu štetu, mogu napadati izdaleka, ali su prilično trome

Ovo je nekoliko vrsta boraca za primjer, ali zapravo ih ima mnogo više u igri. Morate isprobati različite opcije i odlučiti koju vam se najviše sviđa igrati.

Moći ćete promijeniti oružje i oklop svojih robota, što može uvelike promijeniti njihovu moć na bojnom polju.

U igri se možete boriti protiv umjetne inteligencije i protiv pravih igrača u PvP mečevima.

Naravno, bit će teže pobijediti osobu, AI ovdje ne reagira uvijek odmah na napade i moguće je uništiti neprijateljskog robota brže nego što počne uzvratiti udarac.

Osim uništavanja neprijatelja, trebate osvojiti posebne bodove na igralištu, tim koji prvi to učini pobjeđuje.

Materijali za nadogradnju, fragmenti novih robota i ukrasi koje dobivate iz posebnih spremnika, koji dolaze u nekoliko vrsta.

Potrebno je vrijeme da ih otvorite, može uvelike varirati ovisno o vrsti spremnika. Na primjer, za otvaranje zlatnog će trebati puno više vremena nego za otvaranje srebrnog.

Pokušajte ne propustiti dane i redovito gledajte igru. Postoje dnevne i tjedne nagrade za prijavu.

U trgovini možete kupiti razne vrste boja, oružja, oklopa i drugih dijelova za svoje robote. Neka se roba prodaje za valutu u igri, a neka za pravi novac.

Kao i mnoge druge igre, ovdje se održavaju posebni događaji za sezonske praznike, kao i promocije u trgovini unutar igre i popusti.

Mech Arena: Robot Showdown besplatno preuzimanje za Android možete pratiti na poveznici na stranici.

Počnite igrati sada kako biste postali prvak borbenog robota!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more