Oznake

MechRage

Alternativna imena: Mechrage

Stvarnosti planeta nakon nuklearne eksplozije, dominacija umjetne inteligencije, brutalni sukob kolonizatori u borbi za svaki četvorni metar i borbenih divovskih robota - MechRage online svijet je stvoren za one koji imaju strast za znanstvenu fantastiku i cyberpunk stilu. Online browser igra MechRage - je masivno multiplayer strategija u prvom licu, u kojem stoje moćni mech robota i da će stvoriti vlastitu koloniju, da je zaštiti i osvojiti novi teritorij.

Kako igrati igre MechRage stane gotovo bilo koje računalo s operativnim sustavom Windows 98/ME/2000/XP/Vista x32/Seven, procesor Intel Pentium III 800 MHz ili bolji, 256 MB RAM-a i grafička kartica najmanje 64 Mb. Da bi vas igrati osim povezati s internetom, trebat će vam plugin instaliran Adobe Flash Player verzije nije ispod 10. 0. Možete koristiti Internet Explorer odabrati barem verziju 8. 0, Firefox nije ispod 6. 0 verziju, Google Chrome ili Opera.

Pridružite nam se u igri MechRage dostupan na nekoliko načina:

  • Autorizacije pomoću looki-računa
  • Koristite svoj račun na Facebooku za registraciju
  • Registriranim korisnicima Google

Ako niti jedna metoda ne odgovara, onda proći kroz standardni postupak (registracija MechRage) na ofsayte igri.

MechRage line registracija u ovoj fazi je gotova.

MechRage online igra nema postupak za odabir znakova, ali jednostavno dodjeljuje vam Furs, koji će postati produžetak svog u ovom cyberpunk stvarnosti.

Nadalje, MechRage online igra u kojoj ne postoji podjela na frakcije, kao takav, a sustav redovima prilično uobičajene.

Postoji samo specijalizacija - ovisno o učestalosti određenih taktičkih djelovanja robota, to može biti

  • Warrior
  • Destroyer
  • Spy
  • Shooter
  • Straža
  • Tank
  • Eksplozivna
  • Transporter

Ako govorimo o osobnim postignućima svog heroja robota, bilo bi lijepo da se podigne do čina vojnog zapovjednika - Najistaknutiji igra rang. S ovim statusom vaš heroj će biti više mogućnosti u igri. Možete sudjelovati u prosvjedima bitkama koje će zaraditi više i akumulirati bodove i iskustvo.

Arsenal vojvoda krzno je prilično dobro:

  • Bacačima plamena
  • Laserski pištolj sa štitom
  • Rocket

Pa, naravno, igrati MechRage će biti teško bez njezine vojske robota. Smještajući ga sigurno ući u velike bitke i osvojiti nova područja proširiti svoju koloniju. Također se možete pridružiti jedan od savezništva i kolonijalnom ratu s jačim protivnikom. Drugi važan čimbenik za krzna i vojne ugled - na primjer, ako ste u potrazi za lak plijen i napasti slab protivnik, izgubiti poštovanje za saveznika. Ukratko, ako igrate u MechRage aktivni, dostojanstven i po pravilima, možete napraviti pristojan vojnu karijeru.

Ali oni kojima to nije osobito važno, možete igrati igru ​​online MechRage u drugom smjeru i potpuno izraziti sebe u rješavanju strateških zadataka. Pogotovo na igru ​​- za izgradnju baze i izgradnje infrastrukture - prioritet za vašeg heroja. Izgraditi svoju vlastitu bazu podataka, morate početi montanžnica, koji će stvoriti radna robote. Kada dovoljan broj njih, a zatim nastavite na izgradnji drugih objekata. Minirana izgradnju resursa, kao što su zlato, silicija i titana, tražilice spiders. Također možete opremiti rudarski vratilo i izdvajanje sredstava od tamo.

Jedan igrač smije graditi do pet baza podataka. Svaki od njih bi trebao biti njegova sudbina - osnovica za ofenzivne operacije, obrambeni, ili univerzalne (to ovisi o vrsti građevine će se graditi na svom teritoriju). S potrebnim resursima, možete izgraditi bazu podataka o svim vrstama koje će znatno ojačati svoju poziciju u igri.

Iz svega navedenog može se zaključiti da igrati online MechRage će biti jednako uzbudljivo kao navijači strategija, a oni koji su zainteresirani za zabavne ratnom kozmičkom karaktera. Pa, čvrsto i uravnotežen igra!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more