Oznake

Bellows. Zemljište

Alternativna imena: Bellows. Zemljište

Bellows. Zemljište online igre - MMORPG igra postapokapsticheskaya kupaca fantastičan teme. Ova jedinstvena kombinacija nevjerojatne događaje s daškom mašte i zapanjujuće tehnologije budućnosti. Bellows. Registraciju zemljišta će vas odvesti u budućnost u kojoj svojim očima može promatrati što se događa u svijetu, koja je toliko promijenjen nuklearni rat. Katastrofa vozio ljude u beskraju prostora i dovelo do mutacije bića koji su ostali na planeti. Insekti i životinje pretvorili u opasne čudovišta i mutanata nadimak madeža zbog živi pod zemljom, a ne brutalno. Ljudi se vraćaju nakon mnogo godina na Zemlji, morat će se boriti protiv svih tih zala. Potrebno uništiti krvožednih stvorenja norovyaschih napad u najneoËekivanijem trenutku. Čovječanstvo je za izgradnju baza podataka i utvrđivanje zaštitnih mjera u svrhu dobivanja dijelova za sklonište od opasnosti od svih vrsta. A kad je riječ o potrebi da napuste sklonište i izaći na vidjelo, moramo koristiti ogromne krzna. Doista, u Zemljinoj atmosferi, čak i zrak je otrovan! Tako da će oni koji će igrati u Bellows. Zemlja će morati naučiti uskladiti i prilagoditi različitim uvjetima.

Tako da možete preuzeti igru ​​bez problema Bellows. Zemlja, provjerite je li vaše računalo zadovoljava sljedeći popis potrebnih parametara:

- Operativni sustav Windows XP / Vista / 7;

- Procesor 1.000 MHz

- 64 MB grafička kartica s podrškom za OpenGL 1. 2;

- 256 MB RAM-a.

Datum Bellows u igri. Zemlja prolazi u klijentu. Vi trebate unijeti svoje korisničko ime i lozinku, i dolazi do nadimka. Također potvrđuju usklađenost s pravilima igre. To je sve, sada nema prepreka na putu za uzbudljivu avanturu!

Igra Bellows. Vi ćete sletjeti na stranu jedne od postojećih država. Samo su tri

1. Opara nekada služio da se odnosi na vojnike u najtoplijem mjestu neprijateljstava. Osim zatvorenika iz drugih naroda i ovdje poslani. Možete samo zamisliti takvu kontingent! No, već neko vrijeme postala nezavisna država, a trenutno vodi svoju politiku.

2. Krada vrlo samostojeća naciju. Ona se sastoji od nezavisnih pilota koji je, u principu, još jedan život ne predstavljaju.

3. Zahtijeva - zemlja u kojoj vlada red, a stanovnici zabrinuto klanjaju pred zakonom. Piloti i znanstvenici ovog naroda volim pravdu i da su spremni žrtvovati, samo ako je ona vladati vječno.

Svaki narod ima svoj vlastiti grad, u kojem se nalaze svi potrebni sadržaji. Ovdje je popis zgrada, koja se može ostvariti stanovnika: fur trgovina, trgovina opreme, skladište, istraživanja stanica, izmjene biljnih mijeh, popravak stanica, tvornica oprema, tvornica vještine. Svako mjesto je za određene funkcije igre.

Igrači imaju status, koji se određuje prema akcijama koje se provode u odnosu na druge likove. Možete imati status neutralnom, plaćenik ili pobuniti. Ali tko ste i koja je strana neće boriti, morate voditi brigu o vlastitom razvoju. Morate pumpa glavne karakteristike - sposobnost (sposobnost posjedovati oružje, koristiti zaštitu, i tako ), Kao i dodatne informacije, nazvao vještina. Vještine su podijeljeni u kategorije kao što su snajper, proizvodnje, specijalističke trgovine.

Da Bellows. Zemljište je bilo ugodno igrati, morate voditi brigu o dobro oružane i druge korisne opreme. Arsenal oružja u igri je impresivna. Ovdje postoje i topova, a fazori i granotomety i laseri i energetska oružja i druge smrtonosne stvari. Osim toga, morate kupiti streljivo, koji uključuju školjke, uloške, plazma, raketnih optužbe Phaser dijelove. Što se tiče ostatka opreme koja je dostupna u igru ​​pogoni, reaktori (power oprema), čips (dodatnih elemenata, čime se podići neke od karakteristika lika), popravak setove, šokerima, teleportatory stacionarni vađenje modula (modul koristi) i dodatnih modula za rudare i prijevoza. Pa, naravno, glavni gameplay elemenata - roboti, nadimak krzna. Oni su borci, izviđanje, transport, getters. Kao što se može vidjeti iz samih imena, roboti obavljati različite funkcije.

Game Bellows. Zemljište pripremili puno zanimljivih zadataka. Zadaci su učenje vrstu, a oni koji zahtijevaju ubijanje čudovišta ili prikupljanje plijen. Čudovišta sebi ogroman ovdje. Ovaj kornjaši i puževi, i pauka i crva i medvjeda i horseflies i druge prljavštine. Po istoj plijen, primjerice, odnosi Venom Sac Pauk, Scorpion kliješta, s brkovima Mantis, crv segment, Crystal Green, Magma kontejner i još mnogo toga. Sve što se može dobiti kod izvođenja zadataka koji mogu biti pohranjeni u čekanju. Važno je napomenuti da držite straha da promiče sigurnosne stavke.

Igra ima sve za uspješnu promociju na vrhu, glavna stvar - ne lijeni napore. Pridružite se u virtualni svijet i pokazati svima svoje talente! Uvijek se smiješi sreća!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more