Oznake

Medieval 2: Total War

Alternativna imena: Medieval 2: Total War

Medieval 2: Total War - računalne igre turn-based bitke. Igra Medieval 2: Total War predstavnička naknadne igre kroz jedan za Medieval: Total War. Kao i kod prethodne serije igara, i ta opcija nije dovoljno obožavatelja u cijelom svijetu. Samo razvoj naših priča s tobom, ovdje dolaze isti promjenu događaja: Otkriće baruta, invazije na drugim mjestima i svim vrstama drugih velikih događaja.

O najvećem serije igara, tako savršeno usklađen strateški i ekonomski pogodno, možete razgovarati i razgovarati beskrajno. Uostalom, to je stvarno dobar projekt. Tvrtka Creative Assembly nije puno promjena je podnijela niz prethodnih igara u Rim: Total War i rezultat je bio igra Medival 2 Total War. To je jedini pravi navijači, odnosno oni koji su igrali u drugoj seriji igara, razumijem da značajne promjene koje su se dogodilo.

Bolje troškovi pokušate sami igrati i onda donositi zaključke. Prvo moramo preuzeti Srednjovjekovni 2: Total War, sa svim potrebnim računalnog programa za skok. Ali prvo, savjetujemo vam da brstiti Srednjovjekovni 2: Total War screenshotovi i video, te pročitati naše stvari, iako su tvorci promišljeni izbor za početnike - proces učenja. Možda na užas obrtnika - edukativna igra obvezni prolaz.

Kao u prethodnoj seriji igraju Srednjovjekovni 2: Total War ćete uzeti jednu od vladajućih stranaka. Ovdje postoje dvadeset jedan frakcija, od kojih je samo sedamnaest godina igraju, a samo pet dostupne su u početku za početnike:

• Kingdom of England;

• Britanija Francuska;

• Sveto Rimsko Carstvo,

• Republika Venecija,

• Kraljevine Španjolske.

Kingdom of England - predstavnici različitih elitnih strijelaca i jakom pješadijom. Za mali JavaScript opcija konjice.

Kraljevina Francuskoj - ima profesionalnu vojsku, žandarima, teška konjica.

Sveto Rimsko Carstvo - sva obilježja jakom vojskom, ali ne u kasnijem razdoblju.

Republika Venecija - s prisustvu slabe konjice i Marine pješaštva imaju najjači i miliciju.

Kraljevine Španjolske - ima snažan i stručne konjica, pješaštvo, vojske i mornarice.

Za sve daljnje utakmice je bio ovisan o izboru frakcija. Zato obratite pozornost na to. Vi kao najbolji vođa treba uložiti toliko truda i igranje na vojnim kartama izvan svog doma i opremanju i zaštiti svoj posjed.

Ovdje je glavni fokus religije. Učinite sve napore da bi se Papa znao o svojim komplimentima. I da nevjernici brzo uklonjen iz igre.

Game Medieval 2: Total War pozdravlja spremni i željni osvojiti cijeli izgradnji strateškog i ekonomskog smisla borbene akcije. Igra neće ostaviti ravnodušnim i da će privući kvalitetne grafike. Glazba čini poznato, budući da se nije puno toga preselio nakon zadnje verzije mijenja igru.

To košta samo pronaći mjesto i igru ​​Medival 2 Total War preuzimanje. I moraš osvojiti svijet svoje snage i talente. Igrate se dobro!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more