Oznake

Medieval Total War

Alternativna imena: Medieval TW

Medieval Total War - računalo turn-based igra, sugerirajući strategija. Igra Srednjovjekovni: Total War je druga serija Total War, drugom uprskati talent i nadahnuće proizvođača. Slijedi Shogun: Total War je nakon dvije godine. Igra Medieval Total War kraljevstva, kao novu fazu u svojoj igri svijetu. To je prilika da se kao vizionar vođa i izvrsne taktike vojskom povijesnih likova.

On je rekao da možete igrati Medieval: Total War preuzeti i okušati. To je jedini način, a za to će vam trebati prisutnost određenih programa za skidanje igre na računalu. No, prvi put pročitao opis predložio Srednjovjekovni Total War igre i vidjeti sve vrste Srednjovjekovni: Total War screenshotovi i video o igrivosti.

Igrajte Srednjovjekovni: Total War budnima od osobe uvjeren u svoje sposobnosti i mogućnosti viteza. Vaš glavni i jedini cilj u igri je stvoriti svoj vlastiti carstvo u određenim područjima - Europa, Sjeverna Afrika i Bliski istok. Samo ovdje pokazati svoje znanje i vještine u globalnoj strategiji i korak u taktičkim bitkama koje se odvijaju u realnom vremenu. A onda treba reći da postoje dva načina igranja: jedan korak, koji uključuje pronalaženje lik na karti i razvoj vojske i za dobrobit carstva ili frakcija borbi u stvarnom vremenu u 3D formatu.

World Games Srednjovjekovni: Total War je podijeljena u dvadeset frakcija, ali je dostupan samo dvanaest. Za odijelo rane faze frakcija su tri opcije:

• Almohads;

• Kingdom of England;

• Bizantsko carstvo;

• Egipat

• Sveto Rimsko Carstvo.

Almohads - ima odličnu konjicu i tehnologije kasnom razdoblju.

Kingdom of England - predstavnici najboljih strijelaca i jakim teške pješadije. No, nedostatak raznolikosti konjice.

Bizant - ima dobar strateški položaj, najbolje rano vojnika i neprijateljske vojske, ali nema mnogo vrsta tehnologija i kasno razdoblje baruta.

Egipat - Fatimid dinastije s pristojne konjice, ali slab pješaštva.

Sveto Rimsko Carstvo - za sve moguće parametre vojnici susret najbolje performanse, ali ne u kasnijem razdoblju.

Isto tako, tijekom igre postoje nova frakcija, na primjer, kao Golden Horde - predstavnici najmoćnijih konjice, pješaštva, ali slabašan.

Medival Total War igra očekuje da se bore za svoje otvorenim prostorima, predstavljenih u svoje najbolje kvalitete grafike. Srednjovjekovni svijet nosi njegovo šareni i neobični. Također, igra je zanimljiva po tome što koristi i povijesne ličnosti, i oni imaju bolje karakteristike, poput Rikarda Lavljeg Srca i El Cid. I puno pažnje posvećuje religiji frakcija koja pomaže izgraditi lojalnost stanovništva.

Općenito, možemo samo skinuti Medival Total War i da ste spremni za bitku. Sretno gameplay!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more