Oznake

Otapanje World Online

Alternativna imena: MWO

Obilje bori s čudovištima i stranaca kako bi zaštitili ljudsku rasu od izumiranja i povratak u njezinu prevlast na planeti koja je izgubila nakon globalne kataklizme - to su ciljevi i ciljevi narednih prostor strategiju "topljenje svjetova" ili Melting World Online.

Kako bi se igrati u Melting World Online, trebat će vam računalo s instaliranim operativnim sustavom, Windows Vista ili Windows 7 Procesor Pentium 3 700MHz ili bolje, barem 512 MB RAM-a. Internet priključak mora biti veća od 512 kb po sekundi. U settings, postavite rezoluciju na najmanje 1024x768 i 16-bitnu boju. Izravno na gameplay, potreban vam je preglednik Internet Explorer najmanje verzije 8. 0, Firefox nije ispod 6. 0 verziju, Google Chrome ili Opera sa plugin Adobe Flash Player verzije nije ispod 10..

Pridružite nam se u igri Melting World Online provodi po standardnoj proceduri. Na službenim stranicama igre, pritisnite 'Play', onda ćete biti u obliku ispunjavanjem prijave podataka Melting World Online. Unesite svoje korisničko ime, važeću e-mail adresu i lozinku. Dalje, prihvatili licencni ugovor i obavljati primitivni aritmetika, nakon što - ". Početi igrati" Ostaje samo da bi provjerio je li se uspješno uključili na Otapanje svijeta Online Online registracija i boriti se!

Ako ste tip igrača koji ne vole komplicirati njihov pažljiv odabir početka obilježja igra lik je i drugih stvari, onda ćete sigurno ovdje. Online igre topljenja World Online protiv apsolutno jednostavan - dodijelite pilota i auto-robota koji će upravljati. Možete, osim da se upoznaju sa svojim parametrima. U budućnosti, što se može poboljšati, i nadopunjuju sve to, dobro, u ovoj fazi play Melting World Online će, kako kažu da je dano. Kako napredujete kroz razine, možete akumulirati bodove i steći više roboti (dok ne dođete do osam), i zaposliti pilota. A ako igra topljenja World Online online neće dopustiti da lutaju u izboru karaktera, izbor oružja što ga nadoknaditi u cijelosti. Topništvo, mitraljeza, protuzrakoplovnih raketnih bacača, minobacača, greda i plazma laseri, itd. itd. Na svako oružje njegovo spektar djelovanja i primjene, tako da je dobar odraz, a kada je to korisno za vas.

Topljenja World Online online igra u kojoj vam je pilot za sustav razina ovog vještina razinama razvoja. S njihovom rastu i rastu svoje vještine, iako su distribuirani cijelog tima, bez obzira koliko to nije bilo robota i piloti plaćenici. Sami bitke provedena u fazi mirovanja (što je sasvim prirodno za RTS). Možda ponekad je zarazna igrivost, dok je s druge strane - tu je vrijeme da se odlučite na taktici, ili se ne sjećaju što robot nego naoružani, jer, kada su već osam neminovno početi koprcati. I usput, od ove strategije, tu je još jedna stvar, koja je zbog igrati online topljenja World Online na umu, a ne nepromišljeno - ". Bodovi djelovanja" a Jednostavno rečeno, ograničiti svoje korake. Te točke su proveli prilično brzo, a njihova zaliha streljiva ovisi o robotu (oklop, oružje, itd. ) Dakle vagati (doslovno i figurativno) djelovanje pilota i roboti - u svoju korist.

Igra topljenja World Online online i razvijati svoj karakter (timski) što se nudi u tri područja: poboljšanje taktiku napada (razvijati točnost, raspon, šteta), spremnik (to znači plaćati pozornost na vještine preživljavanja), samo da rade na korist svoje momčadi (popravak roboti sudjelovali inventara, svoje istraživanje i proizvodnju, itd. .) Što da vole ili razvijati u svim pravcima nakon što se odlučite.

Pa, naravno, topljenja World Online igrati sami na neki način zapravo i nije. Grupa se bori i dvoboji u tajnosti su znatno diverzificirati igrivost, au smislu iskustva će biti puno korisniji nego borba gazda singlova. Dakle, pozvati svoje prijatelje (ili se pridružiti klanova) i pokazati svoje sposobnosti strateg Fanta-vanjski svijet taljenja World Online! Igra MWO - upravo ono što su tražili!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more