Oznake

Spoji zmajeve!

Alternativna imena:

Spoji zmajeve! puzzle igra za mobilne platforme s iznimno slatkim malim zmajevima. Igra ima nevjerojatno lijepu grafiku u crtanom stilu. Glazba je zabavna, a svi stanovnici igre zvuče vrlo smiješno.

Prije nego počnete igrati Merge Dragons! smislite sami naziv igre i odaberite avatar. Nakon toga će vam se pokazati kako možete igrati ovu prekrasnu igru i objasniti pravila tijekom kratkog vodiča.

  • Putujte čarobnim svijetom igre
  • Sakupite kolekciju zmajeva i razvijajte ih
  • Dovršite zadatke i nabavite alate koji su vam potrebni da nastavite svoje putovanje
  • Iscijeli dolinu pogođenu zlom

Ovo je kratak popis, ali sada razgovarajmo o svemu detaljnije.

Kombinirajte ono što pronađete tijekom putovanja kako biste stvorili moćnije predmete potrebne za svladavanje prepreka.

Kombinirajte Gajine figurice da redom izliječite svako područje u dolini, pogođeno korupcijom.

U igrici ćete vidjeti više od 1500 različitih objekata i možete ih kombinirati. Izdresirajte cijelo jato zmajeva, ukupno preko 37 vrsta, od kojih svaku možete ojačati.

Dovršite dnevne zadatke kako biste svaki dan dobili vrijedne nagrade, a na kraju tjedna dobit ćete super nagradu. Možete ući u igru samo 15 minuta dnevno i pokupiti darove ili igrati cijeli dan i dobiti još više ugodnih iznenađenja.

Nećete se umoriti od igranja, jer svaka dva tjedna tema igre se mijenja, novi zadaci, ukrasi i artefakti postaju dostupni.

Dovršite puzzle misije, ima ih preko 900 u igri. Rješavanje ovih zagonetki će vas dugo zabavljati.

Izgradite kamp za smještaj svojih zmajeva kako budu postajali veći i jači, kamp će također rasti. Odaberite ukrasne predmete koji će se ondje postaviti, kao i izgradite i nadogradite razne zgrade.

Razgovarajte s drugim igračima iz cijelog svijeta. Steknite nove prijatelje ili dovedite stare poznanike u igru. Formirajte saveze i zajedno rješavajte zagonetke. Preduvjet za to je izgradnja jazbine u vašem kampu zmajeva.

Do praznika održavaju se sportska natjecanja u igri, zanimljiva natjecanja s jedinstvenim nagradama koje se mogu osvojiti samo u ovom trenutku. Ne propuštajte takve prilike, ponekad se kao nagrade daju vrlo vrijedne stvari.

Igra dobiva česta ažuriranja s više vrsta zmajeva, novim zgradama, ukrasima i mnogim zanimljivim zadacima.

U igri postoji trgovina u kojoj možete kupiti ukrase, resurse i druge predmete koji su vam potrebni za valutu u igri ili pravi novac. Asortiman se stalno ažurira, održavaju se promocije s velikim popustima. Gledajte često, ponekad možete kupiti izuzetno vrijedne predmete prilično jeftino. Uopće nije potrebno trošiti pravi novac, sve to možete dobiti i bez njega, ali trebat će malo više vremena. Ako želite financijski zahvaliti programerima, kupite nešto, bit će zadovoljni.

Spoji zmajeve! možete besplatno preuzeti na Android upravo ovdje klikom na poveznicu na ovoj stranici.

Instalirajte igru sada i dobijte priliku igrati s puno vrlo smiješnih zmajeva!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more