Oznake

Spoji basne

Alternativna imena:

Merge Fables je zabavna zagonetka. Ovdje ćete vidjeti neobično šarene crtane grafike. Zvuk igre je dobar.

Tijekom igre, vi i glavni lik bit ćete prebačeni na tajanstveni čarobni otok, čija je površina potpuno prekrivena maglom.

Tijekom igre naći ćete mnogo zanimljivih zadataka:

  • Gradite dvorce
  • Raščistite maglu i istražite svaki kutak otoka
  • Vratite začarane likove i komunicirajte s njima
  • Dobijte sredstva za izgradnju
  • Čiste staze i staze

Uz sve ove stvari, nećete imati niti jednu priliku da vam bude dosadno. No, prije igranja Merge Fables čeka vas kratki tutorial u kojem će vam programeri objasniti pravila igre. Postoje mnoge igre o spajanju predmeta, ali ova bi mogla biti najzanimljivija među njima.

Vi odlučujete koju ćete strategiju slijediti. Možete kombinirati iste predmete čim pronađete tri kopije ili možete nakupiti više kopija i kombinirati ih zajedno kako biste dobili vrijedne bonuse raznih vrsta.

Gradite dvorce dostojne kraljice otoka. Za izgradnju će vam trebati kamenje, drvo i drugi resursi. Lako ih je dobiti tijekom čišćenja i istraživanja. Ako nemate dovoljno mjesta ni za kakve građevine, samo rastjerajte maglu nad dijelom otoka i proširite svoj teritorij.

Kako budete napredovali, nalazit ćete sve više i više nevjerojatnih stvari, kombinirajući ih možete dobiti nove ukrasne predmete ili neobične građevine.

Na otoku ima mnogo stanovnika iako se to na prvu ne primijeti. Oni su začarani i da bi se s njima moglo komunicirati potrebno je skinuti čaroliju spajanjem nekoliko malih kopija u kojima su zatvoreni.

Nakon toga, nakon razgovora s novim, razočaranim prijateljima, saznat ćete zanimljive činjenice o otoku i gdje se točno nalaze čarobne lokacije. Dok ste tamo, možete dobiti zadatke koji će igru učiniti još zabavnijom.

Često se pridružite igri i neće proći nezapaženo. programera će vam dati vrijedne nagrade za svakodnevno posjećivanje igre. A ako ne propustite niti jedan dan, na kraju tjedna dobit ćete još zanimljiviji dar.

Kako bi igranje bilo zabavnije tijekom praznika ili tijekom velikih sportskih natjecanja, u igri se održavaju duhovita natjecanja s ekskluzivnim nagradama. Bolje je ne propustiti priliku za nabavu ovih predmeta, jer možda više neće biti takve prilike.

Steknite prijatelje diljem svijeta u ovoj prekrasnoj igri.

Trgovina u igri može se pohvaliti izvrsnim asortimanom. Možete kupiti mnogo zanimljivih stvari i za valutu igre i za pravi novac. Ponude se ažuriraju svaki dan. Osim toga, kupnjom za novac podržat ćete programere i financijski im zahvaliti za njihov naporan rad.

Igra se često ažurira, pojavljuju se nove značajke, popravljaju se manje greške. Dodano je više ukrasa i zgrada koje se mogu izgraditi.

Merge Fables besplatno preuzeti na Android možete izravno na ovoj stranici ako slijedite vezu.

Instalirajte igricu odmah, misteriozni otok čeka goste koji će moći razotkriti sve njegove misterije!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more