Oznake

Spajanje bajki

Alternativna imena:

Merge Fairy Tales je igra zagonetke spajanja za mobilne platforme. Igra ima prekrasnu, neobično šarenu grafiku u crtanom stilu. Glazba je zabavna i svi likovi koji se mogu igrati imaju realan glas.

Ovdje ćete putovati i opremati čarobni svijet stvarajući nove zgrade i objekte u njemu koristeći magiju fuzije.

Kao i kod mnogih drugih igara, prije nego počnete igrati Merge Fairy Tales, morat ćete proći mali vodič, ali to neće trajati dugo. Vjerojatno ćete brzo moći sve shvatiti i početi igrati.

Igra ima puno različitih aktivnosti koje će je obogatiti i neće vam dopustiti da vam bude dosadno:

  • Istražite svijet mašte obavijen maglom prokletstva
  • Prikupljajte resurse za stvaranje nevjerojatnih novih stvari
  • Koristite magiju fuzije da raspršite maglu i preoblikujete svijet prema svojim željama
  • Izgradite svoje kraljevstvo korak po korak
  • Dovršite misije i zadatke priče

Sve će vas to moći još dugo zabavljati, a sada o svemu detaljnije.

Za gradnju dvoraca i drugih građevina potrebno je izvući veliku količinu drva i kamena. Usmjerite svoju pozornost na ovo ako želite dalje napredovati gradeći zemlju kako želite.

Pronađite neobične predmete i kombinirajte ih kako biste stvorili alate za napredovanje. Gradite palače, mostove i druge objekte bez kojih će vaše kraljevstvo biti prazno i neudobno mjesto.

Upoznajte nove likove koje ćete sresti na svom putovanju i dovršite misije da biste zaradili nagrade. Ali ne zaboravite na glavni zaplet igre.

Otkrijte misterije zemalja koje otkrijete i dobijte nevjerojatna blaga na raspolaganje.

Stvorite figurice životinja i drugih fantastičnih bića koje sretnete na putu. Igrajte dovoljno dugo i sakupit ćete impresivnu kolekciju.

Dovršite dnevne zadatke i bit ćete nagrađeni darovima.

Ne propustite niti jedan dan i za to ćete dobiti još zanimljivijih nagrada.

Praznici i sportska prvenstva omogućit će vam osvajanje ekskluzivnih nagrada. Ne zaboravite igrati tijekom tematskih natjecanja i natjecanja posvećenih raznim događajima, nagrade možda neće biti dostupne u drugim terminima.

Ponude u trgovini unutar igre ažuriraju se svaki dan. Često postoje rasprodaje i veliki popusti. Neki se predmeti mogu kupiti za valutu u igri, a oni najvrjedniji dostupni su za kupnju za pravi novac. Kupnjom u trgovini izražavate zahvalnost programerima za njihov rad i vrijeme.

Igra se ažurira. Nove značajke, više sadržaja i smiješnih likova neprestano se dodaju.

Povezivanjem vaših profila na društvenim mrežama u igri, saznat ćete o svim inovacijama čak i prije nego što budu objavljene i dobiti velikodušan bonus kada se povežete.

Možete besplatno preuzeti

Merge Fairy Tales na Android klikom na poveznicu na ovoj stranici.

Počnite igrati sada, svijet bajke obavijen maglom prokletstva čeka heroja da ga vrati u život!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more