Oznake

Spajanje obitelji - Dizajn kuće

Alternativna imena:

Merge Family - House Design puzzle igra sa zanimljivim zapletom. Grafika u igri je prekrasna u crtanom stilu. Glasovna gluma je visoke kvalitete, glazba dobro odabrana.

Igra počinje misterioznim i misterioznim događajima. Katie je uživala u bezbrižnom obiteljskom životu sa suprugom Oscarom i šestogodišnjim sinom Oliverom. Nakon što je poštom primio misteriozno pismo bez povratne adrese, Katien suprug Oscar misteriozno nestaje ne pozdravivši se ni s kim.

Neko vrijeme nakon ovih događaja, Keti sa sinom stiže u obiteljsku vilu. Da bi razumjeli što se dogodilo, moraju obnoviti ruševnu kuću i dovesti u red mjesto. Usput će Katie morati prikupiti dokaze koji će pokazati gdje je Oscar nestao i što mu se točno dogodilo.

Istraga će trajati dugo, ali, na sreću, igranje Merge Family - House Design neće biti dosadno.

  • Stvorite alate koji su vam potrebni za dovršetak radova obnove
  • Obnovite napuštenu vilu
  • Restaurirati namještaj i zamijeniti ono što se ne može obnoviti
  • Urediti okolinu, postaviti vrt i travnjake s cvijećem

Ovo je mali popis stvari koje treba raditi u igri. Putem dođite do nevjerojatnih otkrića, od kojih će vam svako postupno otkrivati tajnu onoga što se dogodilo Oscaru nakon njegova nestanka.

Na svakoj razini polja za igru morate spojiti stavke u ispravnu kombinaciju kako biste dobili određeni predmet ili alat.

Što dalje napredujete kroz razine, to ćete teže zadatke morati izvršiti. Stvaranje ovog ili onog predmeta ne izgleda uvijek logično, ali još je zanimljivije igrati na ovaj način.

Na nekim razinama vrijeme za pronalaženje rješenja bit će ograničeno, naučite razmišljati i brzo donositi odluke.

Zaplet igre je vrlo zbunjujući i neke preokrete je jednostavno nemoguće predvidjeti, pripremite se na iznenađenja i bit će ih puno ovdje.

Kako priča bude napredovala, ogromna kuća postupno će postati useljiva, a jednog dana bi se mogla čak ponovno smatrati šik mjestom. Ali to neće biti tako skoro.

Ovdje ćete pronaći dnevne i tjedne nagrade za prijavu.

Ima puno

razina, ne bojte se da će ih ponestati.

Koliko ćete igrati ovisi o vama. Možete igrati samo pet minuta ili provesti cijeli dan u igri. Sve ovisi o tome koliko vremena želite potrošiti na igru ovaj put.

Tematske zabave i zabavna natjecanja čekaju vas za sezonske praznike, gdje možete nabaviti rijetke dekoracije i ukrase za svoju vilu.

Dodatnog vremena i neke druge stavke koje ćete imati priliku kupiti u trgovini unutar igre. Ali to nije nužno učiniti.

Igra dobiva redovita ažuriranja. Nove razine i drugi sadržaji stalno se pojavljuju.

Merge Family - Dizajn kuće za besplatno preuzimanje na Android možete koristiti vezu na ovoj stranici.

Počnite igrati odmah kako biste pomogli Katy shvatiti što se dogodilo i možda čak pronaći Oscara!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more