Oznake

Spajanje žetve

Alternativna imena:

Merge Harvest je zagonetka spajanja za mobilne platforme. Ovdje vas čeka vrlo lijepa grafika u crtanom stilu. Likovi u igrici imaju dobar glas, a glazba zvuči vrlo zabavno.

U igrici ćete morati pobijediti čičak koji je ispunio sve i pomoći stanovnicima Bakertowna da povrate svoj dom.

Igre spajanja

predmeta prilično su popularne i mnogi ljudi znaju sva pravila. Čak i ako prvi put vidite igru ovog žanra, ne brinite. Igra ima kratak, ali jasan vodič, zahvaljujući kojem ćete brzo shvatiti što trebate učiniti.

Zabavite se ispunjavajući zadatke koje su programeri osmislili za vas:

  • Kombinirajte predmete kako biste dobili objekte koji su vam potrebni za dalje napredovanje
  • Komunicirajte sa stanovnicima svijeta bajki
  • Postavite farmu i tvornice u gradu
  • Skupljajte resurse i hranu
  • Otvorite škrinje i skupite jedinstvene predmete

Unatoč činjenici da je igra slagalica, nije bez zapleta. Gledajte uzbudljivu priču koja se odvija u igri. Više od 1000 zanimljivih misija s mnogim nagradama čeka na vas da ih dovršite.

Tijekom igre možete izraditi 250 jedinstvenih objekata od kojih će vam svaki pomoći da idete dalje i lakše svladate nove izazove koji vas očekuju.

Između ostalog, kako bi se obnovio svijet igre, bit će potrebni resursi. Naučite loviti ribu u ribnjacima, brati voće u vrtu, uzgajati povrće na gredicama i proizvoditi razne proizvode u brojnim tvornicama i radionicama.

Da biste sve to uštedjeli, trebat će vam prostrano spremište koje treba stalno poboljšavati, proširivati i dovršavati. Ne zaboravite to učiniti inače će vam biti teško akumulirati količinu zaliha potrebnu za daljnje napredovanje.

Pokušajte dovršiti zadatke što je brže moguće i osvojite novčiće i energiju za ovu igru.

Pridružite se igri svaki dan i osvojite dnevne i tjedne nagrade za posjete i izvršavanje zadataka. Neće biti teško jer što duže igrate, to ćete prije htjeti saznati kakvim misterijama i tajnama grad vrvi.

Tematskih natjecanja održavaju se na praznike, gdje ćete kao nagrade biti nagrađeni jedinstvenim predmetima koji se ne mogu dobiti drugim danima.

Ne zaboravite na postojanje trgovine unutar igre. Zavirite tamo češće i dobijte priliku kupiti stvari koje trebate za kovanice ili pravi novac. Asortiman u trgovini se ažurira svaki dan.

Ako vam se čini da ste zašli u slijepu ulicu, pokušajte improvizirati, ponekad rješenja možda neće biti sasvim očita i tada ih neće biti lako pronaći.

Dobro razmislite prije spajanja nekoliko objekata, možda bi bilo bolje skupiti ih više i dobiti dodatne resurse prilikom spajanja.

Možete besplatno preuzeti

Merge Harvest na Android klikom na poveznicu na stranici.

Instalirajte i počnite igrati Merge Harvest kako biste Bakertown učinili mjestom u kojem bi svi željeli živjeti!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more