Oznake

Merge Hotel Empire Design

Alternativna imena:

Merge Hotel Empire: Design je zagonetka. Ovdje je grafika lijepa u crtanom stilu, dobar glas i ugodna glazba. U igri morate pomoći glavnom liku da ostvari svoj san, otvori mali seoski hotel. Da biste to učinili, morat ćete riješiti zagonetke koje postaju sve teže sa svakom novom razinom.

Djevojka po imenu Elsa cijeli je život radila kao vizažistica i imala je san uštedjeti dovoljno novca kako bi ih bilo dovoljno za njezin mali hotel na selu. I do svoje tridesete uspjela je skupiti dovoljno novca da kupi seosko imanje. Ali kako nije imala baš puno novca, dobila je ovo imanje u vrlo lošem stanju. Nakon pregleda i pregleda konstrukcije, pokazalo se da je njeno stvarno stanje još gore nego što je izgledalo na fotografiji. Ali ništa se ne može učiniti, nije tako lako ostvariti san.

Morate pomoći glavnom liku da pretvori napuštenu trošnu kuću u dizajnerski hotel.

Da stvar bude kompliciranija, u gradu postoji još jedan obiteljski hotel čiji vlasnik nije baš ljubazan i nemilosrdno se obračunava sa svim potencijalnim konkurentima. Da bi to učinio, spreman je ići na bilo kakvu podlost i prijevaru prema njemu.

Ima mnogo zadataka za Elsu, trebate:

  • Obnoviti zgradu
  • Urediti vrt i prilaz
  • Radovi na interijeru i eksterijeru
  • Kupite novi, lijep i udoban namještaj
  • Uključite se u oglašavanje kako biste privukli goste

Samo čineći sve ovo, glavni lik će moći ostvariti svoj san, a možda čak i otići dalje, zaraditi novac i postati vlasnik cijele mreže mini-hotela diljem zemlje.

Alati i pribor potrebni su za sve radove u kući i vrtu. Kombiniranjem raznih predmeta na igralištu možete dobiti sve što vam treba. Ali bit će vam teško, pogotovo na kasnijim razinama, jer će se složenost zadataka stalno povećavati.

Na ovom teškom putu junakinju čekaju mnoge intrige koje postavlja neprijateljski natjecatelj. Osim toga, stare vile mogu biti opsjednute duhovima iu ovoj igrici Elsa će se morati suočiti s onostranim.

Igranje Merge Hotel Empire: Dizajn je težak, ali ne očajavajte, programeri će vam pomoći da to shvatite, a ako se sjetite redovito provjeravati igru, čekaju vas tjedne i dnevne nagrade.

Tematski događaji i natjecanja održavaju se u igri za praznike, u kojima se možete natjecati s drugim igračima i dobiti novac za obnovu motela i jedinstvene ukrasne predmete kao nagrade.

Igra se redovito poboljšava i ažurira, svaki dan postaje praktičnija i zanimljivija za igranje jer se stalno dodaju nove razine.

Postoji trgovina unutar igre u kojoj možete kupiti stvari koje su vam potrebne za pravi novac i tako zahvaliti programerima za njihov rad.

Možete besplatno preuzeti

Merge Hotel Empire: Design na Android klikom na poveznicu na ovoj stranici.

Počnite igrati odmah, Elsa neće moći učiniti ništa bez vaše pomoći!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more