Oznake

Čarolija spajanja!

Alternativna imena:

Čarolija spajanja! nevjerojatno zarazna puzzle igra! Grafika u crtanom stilu, lijepa i šarena, ponekad imate dojam da gledate crtić. Igra ima zabavnu glazbu i dobru glasovnu glumu za sve likove. Ovdje ćete morati rješavati zagonetke i istraživati ogroman svijet mašte.

Odlučite sami što ćete učiniti u ovoj prekrasnoj igri:

  • Istražite čarobni svijet
  • Kreirajte putne stavke
  • Izleći se iz jaja bića najnevjerojatnije vrste
  • Nadogradite i ojačajte svoje zvijeri
  • Stvorite zbirku zoološkog vrta iz širokog spektra faune

Svi poslovi u igri vrlo su zabavni i nimalo ne zamaraju.

Svijet u igrici je proklet i na vašim je plećima zadatak da ga izliječite uklanjanjem prokletstva. Pomoći će vašem heroju da napravi dar koji vam omogućuje kombiniranje bilo kojih biljaka, životinja, predmeta pa čak i drveća. Liječenje čarobnog svijeta nije lak zadatak, morate biti pametni.

Da biste se odmorili od misije spašavanja svijeta, možete opremiti svoj vrt. Napunite ga najnevjerojatnijim biljkama i životinjama. Kada sve to spojite, možete dobiti još više nevjerojatnih stanovnika za vrt.

Kada putujete, trebat će vam razni predmeti i alat za izradu koji će vam biti točno na ramenu, samo razmislite kako to učiniti.

Kombinirajte različite vrste magije kako biste postigli rezultate.

Igrajte Merge Magic! Možete dugo, jer u igri morate stvoriti više od 500 različitih vrsta predmeta. Više od 80 testova koje morate proći prije nego što uspijete.

Prijavite se u igru svaki dan i osvojite nagrade za prijavu. Nije potrebno provoditi puno vremena u igri svaki dan. Možete igrati samo 5 minuta ili cijeli dan, sve ovisi o vašoj želji.

Sve životinje u igrici su prilično slatke, biljke su svijetle i neobične, igra je vrlo lijepa. Dobro raspoloženje nakon igre vam je zajamčeno, čak ni magla prokletstva koja prekriva čarobni vrt ne izgleda tako zastrašujuće.

Tijekom svojih avantura susrest ćeš mnoga čarobna stvorenja, jednoroge, pa čak i čarobne vile. Ali čuvajte se mračnih čarobnica, one su lukave i sigurno će pokušati nauditi svijetu zaustavljajući vas.

Posebni događaji često se odvijaju u igri, u kojima ćete dobiti priliku natjecati se i osvojiti vrijedne nagrade koje se ne mogu dobiti bilo kada.

Postoji trgovina unutar igre u kojoj možete kupiti valutu unutar igre, ukrasne predmete i alate za pravi novac koji će vam biti od koristi tijekom vaših putovanja. Programeri će rado primiti financijsku nagradu za svoj rad, ali nije potrebno kupovati.

Igra se često ažurira, što znači da vas u njoj čekaju još moćniji predmeti i čarolije. U svom čarobnom vrtu možete dobiti još više nevjerojatnih stvorenja. Svima njima trebat će dom, pokušajte što prije ukloniti kletvu i osloboditi začarani svijet od sila zla.

Čarolija spajanja! možete besplatno preuzeti na Android klikom na poveznicu na ovoj stranici.

Počnite igrati sada, spasite čarobni svijet od prokletstva!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more