Oznake

Spajanje dvorca

Alternativna imena:

Merge Mansion puzzle igra za mobilne platforme. Grafika je crtana, lijepa, tijekom igre izgleda kao da gledate šareni crtić. Glasovna gluma izvedena je kvalitativno, glazba je ugodna i nenametljiva.

U igrici ćete upoznati djevojku po imenu Maddie. Ona se seli u bakinu vilu, koja je prazna više od 40 godina nakon što je njezina baka uhićena i poslana u zatvor.

Mnogo ugodnih problema čeka vas u igri:

  • Riješite zagonetke
  • Istražite staru kuću u potrazi za tajnama
  • Obnoviti kuću i okolicu
  • Igrajte mini igre

I još mnogo toga. Igranje Merge Mansion neće biti dosadno.

Kako biste pomogli baki koja je greškom zatvorena prije mnogo godina, morat ćete korak po korak istražiti cijelu vilu i imanje. Mjesta do kojih ćete morati doći su u zapuštenom stanju ili su jednostavno zatrpana smećem. Kako biste dobili pristup svim kutovima, usput popravljajući i osposobljujući staro imanje, trebat će vam alati za izradu, što će biti glavni zadatak igre.

Na prvi pogled, ploča za igru izgleda kao mnoge od tri igre u nizu, ali ta je sličnost samo površna, ova igra je potpuno drugačija. Kombiniranjem predmeta na polju za igru morate dobiti alat ili stvar potrebnu za dovršenje zadatka. Na primjer, trebate spojiti list mokar od rose sa pipetom, tako da dobijete malu bočicu vode, zatim spajanjem sa istom drugom bocom dobijete veliku bočicu i tako redom dok ne dobijete željeni predmet. Stvaranje predmeta koji vam je potreban nije uvijek logično, kao što ste mogli razumjeti iz gornjeg primjera, ali to ga samo čini zanimljivijim za igru.

Postupnim obnavljanjem kuće i okoline možete poboljšati uvjete života za Maddie i otkriti vrlo zanimljivu priču iz života jedne bake.

Kasnije će vam podaci koje ćete moći prikupiti omogućiti da iz zatvora pustite baku koja je krivo optužena za zločin koji nije počinila i ne samo to. Igra ima prilično zanimljiv zaplet za otkrivanje svih zavrzlama koje možete dok igrate sami. Ali samo ako ste dovoljno pametni da stignete daleko.

Postoje dnevne i tjedne nagrade za prijavu i mali zadaci koji će vam dati priliku da zaradite kristale ili novac, što će biti izuzetno korisno i omogućit će vam kupnju puno potrebnih stvari.

Za praznike se održavaju tematska događanja i natjecanja, koja se ne mogu propustiti, dio nagrada primljenih na takve dane ne može se dobiti u drugim terminima.

Igra se redovito ažurira, dodajući nove razine i razvijajući zaplet. Stoga možete igrati jako dugo i neće vam dosaditi jer se ovdje uvijek nešto događa.

Možete besplatno preuzeti

Merge Mansion na Android ako slijedite vezu na ovoj stranici.

Počnite igrati sada kako biste pomogli Maddie spasiti svoju baku iz zatvora i obnoviti šik staru vilu!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more