Oznake

Rat spajanja

Alternativna imena:

Merge War je igra koja uspješno spaja dva žanra, item fusion i RPG. Grafika u igri je animirana u minimalističkom stilu, izgleda zanimljivo. Likovi imaju dobar glas, a optimistična glazba stvara opuštenu atmosferu. Ovdje morate skupljati karte s borcima i njihovim kombiniranjem stvoriti još moćnije ratnike koji će se oduprijeti zlu koje je zauzelo čarobnu zemlju.

Prije nego počnete igrati Merge War, smislite sebi ime i odaberite izgled heroja. Nakon što prođete kroz nenametljiv, kratak vodič, možete početi igrati sami.

Najbolje je usredotočiti se na istraživanje svijeta igre i pronalaženje resursa na početku.

Programeri će pokušati ne dopustiti da vam bude dosadno u igri, bit će nešto za raditi:

  • Okupite nepobjedivu vojsku
  • Izgradite vlastito kraljevstvo po svom ukusu
  • Nabavite resurse i rijetke artefakte
  • Kombinirajte predmete za stvaranje moćnog oružja
  • Osvojite nove teritorije kako biste dobili još više mogućnosti

Ovo je mali popis stvari koje će vas čekati u igri.

Spoji zmajeve i druga stvorenja u svom kraljevstvu na takav način da stvoriš moćne ratnike. Formirajte svoju vojsku i gledajte njene pobjede.

Nabavite borce epske razine koje neprijateljske jedinice ne mogu zaustaviti. Ali za ovo morate izvršiti puno zadataka, i zapleta i sporednih zadataka.

Stvorite veličanstvene dvorce i druge građevine pomoću magije fuzije. Što je struktura složenija i veća, to će više stavki trebati povezati u fazama da bi se izgradila.

Za stvaranje epske vojske trebat će još više rijetkih resursa, čarobnih stvorenja i vremena.

Stvorite nepobjedivi tim i napredujte u špilu karata koji će se od njega sastojati. Najmoćnije čarolije otključavaju se samo na najnovijim razinama.

Svaka bitka u igri je mala igra šaha koju vaši ratnici moraju igrati. Gledajte kako se odvijaju nevjerojatno spektakularne bitke u kojima sudjeluju najneobičnije borbene jedinice.

Ne zaboravite provjeriti igru svaki dan. Za to ćete biti nagrađeni vrijednim darovima, a na kraju tjedna, ako ne propustite dane, dobit ćete još izdašniju nagradu.

Tijekom blagdana možete dobiti ekskluzivne nagrade i ukrase. U drugim slučajevima ova prilika možda više neće biti dostupna.

Trgovina u igri omogućit će vam kupnju resursa i predmeta koji su vam potrebni za pravi novac ili valutu u igri. Ponude u njemu se redovito ažuriraju, često postoje promocije i rasprodaje s nevjerojatnim popustima. Trošenjem malog iznosa ne samo da možete olakšati igranje, već i podržati programere koji su uložili svoj rad u igru.

ažuriranja za igru objavljuju se prilično često. Dodaju nove heroje i predmete, uz to se rade promjene i poboljšanja.

Možete besplatno preuzeti

Merge War na Android upravo ovdje klikom na poveznicu na ovoj stranici.

Počnite igrati sada i stvorite tim jakih boraca protiv kojih se nijedan zlikovac ne može suprotstaviti!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more