Oznake

Spajanje vještica

Alternativna imena:

Merge Witches je igra za mobilne platforme o spajanju predmeta. Ovdje ćete vidjeti vrhunsku kvalitetu crtane grafike. Glazba će vam pomoći da poboljšate raspoloženje ako s njom nešto nije u redu. Likovi u igrici imaju dobar glas.

Postojao jednom nebeski grad u kojem su živjele dobre vještice, ali jednog dana, kada ništa nije slutilo nevolju, napala su ga zla čudovišta. Uništili su sve zgrade i bacili snažnu čaroliju na sve stanovnike naselja. Postoji drevna legenda koja kaže da će se jednog dana pronaći spasitelj koji će ponovno stvoriti grad još boljim nego što je bio, nakon što je prethodno razočarao stanovnike.

Ti možeš biti taj spasitelj, ali mnogo toga je pred tobom:

  • Istražite područje i raspršite maglu prokletstva
  • Skupite resurse razasute oko
  • Stvorite alate za napredak
  • Obnovite izgubljene zgrade pomoću magije fuzije
  • Rasterajte stanovnike grada, komunicirajte s njima i izvršite njihove zadatke

Bit će teško učiniti sve odjednom, ali s vremenom, nakon što odčarate dobre vještice, one će vam moći dati savjete i dati vam zanimljive zadatke s nagradama.

Nema potrebe vraćati začarani svijet kakav je bio. Sve je ograničeno samo vašom maštom, učinite to boljim.

Sakupite kolekciju iznimno slatkih kućnih ljubimaca, a budući da je svijet čaroban, možete komunicirati s njima i čak od njih preuzimati dodatne zadatke koji će vam donijeti mnoge nagrade.

U igrici vas očekuje zanimljiv zaplet.

Svijet igre je ogroman, mnoge zemlje čekaju da rastjerate maglu prokletstva nad njima i oslobodite ih.

Postoji oko 300 razina na kojima možete kombinirati stavke za stvaranje više od 400 jedinstvenih objekata. Broj dodatnih zadataka je impresivan, ima ih više od 600.

Kao što možda pretpostavljate, igranje Merge Witches bit će zanimljivo i uzbudljivo.

Moći ćete slobodno pomicati sve predmete u igri, čak i biljke. Dajte svijetu izgled koji odgovara vašim dizajnerskim preferencijama.

Posjetite igru svaki dan, dovršite dnevne zadatke i za to osvojite darove. Svaki tjedan i mjesec dobit ćete još više nagrada ako ne propustite niti jedan dan u igri.

Povežite svoj Facebook profil kako biste mogli pozvati svoje prijatelje u igru.

Sudjelujte u posebnim događajima posvećenim sezonskim praznicima ili drugim značajnim datumima. U ovim nagradnim igrama čekaju vas jedinstvene nagrade i tematski ukrasi.

Trgovina unutar igre omogućuje igračima kupnju ukrasnih predmeta, korisnih predmeta i resursa. Kupnja se može izvršiti i za valutu u igri i za pravi novac. Odlučite li potrošiti manji iznos, na ovaj ćete način također izraziti svoju zahvalnost programerima za njihov rad.

Pratite nas za još slatkih likova i skinova sa svakom novom verzijom. Osim toga, područje svijeta igre se povećava.

Možete besplatno preuzeti

Merge Witches na Android klikom na poveznicu na ovoj stranici.

Instaliraj igricu sada, slatke vještice već čekaju svog spasitelja, možda si to baš ti!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more