Oznake

Metal Gear Solid 5 The Phantom Pain

Alternativna imena: MGS 5 The Phantom Pain

Metal Gear Solid 5 Fantomska bol: Zmija se vraća.

Kada je 2012. godine prvi put objavljena igra Metal Gear Solid 5 The Phantom Pain, predstavljala ju je Dick Moby Studio, koja još nije bila poznata. Međutim, fanovi su brzo uhvatili poveznicu s prethodnom serijom Metal Gear, a Joakim Mogren (Joakim - iz Kojima anagram) - direktor studija, potvrdio je da je novi dio prirodni nastavak priča.

1.000.001. 03. ožujka, Kojima Productions je na svojoj web stranici pokrenula timer, a 4. ožujka se pojavio informativni video s porukom da se Metal Gear Solid 5 Phantom Pain može skinuti 1. 09 2015 za popularne platforme:

  • PC (Windows)
  • PS3
  • Jedan Xbox
  • PS4
  • Xbox 360

Igra se igra u pomalo zaboravljenom žanru potajne akcije, gdje se akcije sastoje u neprimjetnom kretanju lika u prostoru. Njegov zadatak ne smije se otkriti, a on se krije, sjene teče od korice do poklopca, u isto vrijeme što je moguće tiše što uništava neprijatelje, nastojeći da ne budu otkriveni, kako ne bi propali misija.

Od sada u igrama često preferiraju da se ponašaju bahatije, otvorenije i prkosnije, prisiljavajući junaka da se suprotstavi pravilima realizma i izvede nevjerojatne zaustave tijekom pucnjave, potajno djelovanje se rijetko koristi. Malo se proizvoda može pripisati ovom žanru, a Metal Gear je jedan od rijetkih koji ga uspješno razvijaju.

Karakteristike svijeta Metal Geara.

Dok su mnogi uspjeli skinuti Metal Gear Solid 5 Fantomska bol, saznali su da se akcija odvija u razdoblju kada je u Angoli bjesnio građanski rat na granici sa Zairom, au Afganistanu su sovjetske trupe sudjelovale u neprijateljstvima.

Deseta epizoda Metal Geara bila je prva s otvorenim svijetom u kojem je junak slobodan da se kreće dok mu se svidi. Istina, postoje neka ograničenja kada je lik zauzet završetkom misije.

glavni lik Zmije, iznenada se probudio iz devetogodišnje kome u britanskoj vojnoj bazi smještenoj na Cipru. Od tog trenutka, Metal Gear Solid 5 PC Fantom bol na PC-ju šalje na nove testove, velikodušno dijeleći udarce sudbine i sipanje ubadajućih metaka, kao da zahtijevaju povratak za toliko doniranih godina neometanog sna.

Činilo se da

trgovaca XOF-om znaju za to i čekali dva tjedna, dajući Snakeu vrijeme da se oporavi, a zatim je napao bolnicu, ubivši ne samo osoblje, nego i pacijente. Zmija je također htjela šivati ​​za tvrtku, ali preživjeli pacijent, Ishmael, intervenirao je. Zajedno, pokušavajući pobjeći iz bolnice, napadaju ih Burning Man, u režiji Trećeg djeteta. Otimaju kola hitne pomoći, ali upadaju u nesreću i, probudivši se, Snake vidi da je Ishmael nestao, ali progonitelji su se vratili. Zatim slijedi sastanak s Ocelotom, koji pomaže Snakeu da pobjegne, ali to je samo početak, a pred nama su još mnogo lova i sastanaka.

Igra je iznimno realistična i lijepa, s dobro uravnoteženim sustavom kontrole i koji je odlučio kupiti Metal Gear Solid 5.

zahtjeva sustava.

Site MGS5 fantomska bol objavila je informacije s minimalnim i preporučenim sistemskim zahtjevima koji čine proces igre ugodnim. Minimalno dovoljno za početak igre, ali što su performanse bolje, to bolje.

  • OS: samo 64-bitni / Windows 7/8/10
  • Procesor: Intel Core i5-4460 (3. 40 GHz). Ali bolje: Core i7-4790 (3. 60GHz)
  • OP: 4 GB RAM-a (bolje 4 GB RAM-a i više)
  • Video kartica: NVIDIA GeForce GTX 650 (2 GB). Bolje: NVIDIA GeForce GTX 760 * DirectX 11
  • Mjesto: 28 GB.
 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more