Oznake

Metro: Izlazak

Alternativna imena: Metro Exodus

Metro Igra: Izlazak dio svemira Metro 2033.

ukrajinski developer 4A Games, senzacionalna serija igara "Metro 2033", koju su inspirirali romani D. Glukhovsky, nastavlja oduševiti ljubitelje novih izdanja. Za 2018. planira se puštanje epskog strijelca iz vodeće osobe u kojem će se pojaviti svi elementi užasa i potajne akcije. Metro: Izlazak je prepun sumornih krajolika otvorenog prostora i tamnica. Možete je reproducirati na platformama:

  • Windows
  • PlayStation 4
  • PlayStation 3
  • Xbox Jedan

Rusija nakon nuklearnog rata.

Nuklearna katastrofa se dogodila 2013. godine i dovela je do katastrofalnih posljedica, iako se očekivalo. Sada je godina 2036., a cijeli teritorij Ruske Federacije je divlja pustinja nastanjena strašnim mutantima.

Glavni lik je još uvijek Artem, ali sada ima ženu, Annu, s kojom ste već upoznati iz književne verzije i prethodnih serija igara. Osim njih, još uvijek ima preživjelih i zajedno modificiraju parnu lokomotivu Aurora kako bi utrti put prema istoku. Po njihovom mišljenju, tu je još uvijek moguće započeti život od nule, ali pred nama su mnoge prepreke i opasnosti.

Kada je na izložbi prikazan E3, najavljujući da će se uskoro moći igrati Metro: Exodus, za mnoge je to postalo pravo iznenađenje, i moram reći, vrlo ugodno. Sam video je privukao pozornost običnih igrača, kritičara i novinara. Nazvali su ga najuzbudljivijim i najboljim predstavljenim prikolicama, a mnogi su rekli da je za njih ova igra najviše očekivana. Inspirirana podrškom izvršnog producenta D. Bloch je priznao da je za studio ovaj projekt najambiciozniji od svega što je ikada morala učiniti.

Inspirirao je programere za projektnu igru ​​STALKER svojim post-apokaliptičnim svijetom. Uzimajući tu ideju kao osnovu, stvorili su linearne razine i prostrana otvorena područja. Također, uz već poznatu mehaniku djelovanja bit će vidljive značajne promjene, koje će također donijeti svjež tok senzacija u igru.

Ono što je poznato iz njegovih riječi i najava, može se zaključiti da je proizvod ispao stvarno cool, a Metro: Exodus download isplati. Ranije su heroji lutali po uništenom moskovskom metrou, ali sada su odlučili izaći, zbog čega će se stalno mijenjati krajolik. Značajno diversificira krajolik i činjenicu da događaji pokrivaju godinu, što podrazumijeva promjenu vremena, godišnjih doba, doba dana, kao i životinja. Pokušavajući preživjeti, heroji moraju uvijek biti na oprezu, držeći svijet oko nas na vidiku. U isto vrijeme pažljivo proučite objekte oko sebe, kako ne biste propustili ništa korisno. Čak i par metaka za stroj može spasiti živote i ne smije se zanemariti.

Starting in Metro: Izlazak za igru, spreman da se događaji brzo kreću, a igračima je potrebna dobra reakcija, sposobnost brzog donošenja odluka. Glavni neprijatelji su životinje koje su izgubile svoj nekadašnji šarm. Ovo je strašno stvorenje, žedno krvi. Bit će i drugih neprijatelja bande ljudi koji su uključeni u krađu i lako oduzimaju život, ako to okolnosti zahtijevaju.

U vrijeme Metroa: Igrači izlaska će morati završiti puno zadataka, riješiti zagonetke, boriti se protiv neprijatelja. Odabir stavki, oni se mogu koristiti u određenim situacijama, međutim, to je prirodna praksa. Došlo je vrijeme da se nastavi s izviđanjem na zemlje uništene strašnom katastrofom i da se pokuša naći mjesto gdje će život oživjeti. Hoće li ga heroji moći pronaći? naravno, da, jer su onda heroji. To je samo po kojoj cijeni uspijevaju i kada se dogodi ...

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more