Oznake

Mezolitsko

Alternativna imena: mezolit, mezzo

Mezolitsko online - je shareware multiplayer role-playing game, uranja u primitivnom svijetu. Možete gledati na svijet kroz oči čovjeka, bilo je prije oko 15 000 godina.

Igrajte igru ​​online mezolitika vrlo zanimljiv, jer su kreatori pokušali stvoriti životinjski svijet koji postoji već nekoliko tisuća godina prije Krista. Ako želite biti u cipele od primitivnih ljudi, vrijeme je da se registrirate na račun, ali prije toga da vidimo što su sistemski zahtjevi koje je iznijela programere.

Online igra je browser-mezolitika, odnosno kako bi se to igrati, ne morate preuzeti i instalirati na svoje računalo, dodatnog softvera. Vi samo trebate internetsku vezu i Adobe Flash Player verzije 9 ili. 0. najbolji preglednik za igru ​​je Google Chrome.

Upis u mezolitika igri je vrlo jednostavan, i ne može biti potrebno ako imate račune na društvenim mrežama kao što su Facebook, Mail. Roux ili razredu. Ako ne, ili ako želite stvoriti račun koji se ne odnose na društvenim mrežama, registracija mezolitsko uživati. Pred vama na komad pergamenta će biti izvučeni dva lika - morat će odabrati spol malog čovjeka i dati ime. Zatim mezolitsko online registracija vas da unesete svoju zaporku i e-mail box. Također ćete morati pristati na uvjete ugovora o korisničkom i kliknite igru.

Mezolitsko online igra počinje s činjenicom da morate proći prvi test, jer vi, ljudi iz plemena djece sedre, 15 godina, i ako će proći test, postala odrasla. Dakle, ti si u "Posvećenost lovci" - prvi od mnogih igara zadataka (posebnim zadacima). Za uspješno završenog gosti će dobiti iskustvo, razne trofeje i nagrade.

Character kada igrate mezolitika, imat takve zanimljive likove kao

- Fed

Od iscrpljenosti do pune. U punoj sitosti aditiva lik dobiva na iskustvo dobivanje više zubi i manje je vjerojatno da će biti povrijeđen. Sitost smanjuje kad off-line. Lik može hraniti hranom kupiti na svečanost.

- Turizam

Ovaj parametar povećava kada ne igraju. Odmarao lik daje potaknuti da steknu iskustvo.

Kako igrati igre online mezolitika, lik mora posjedovati jednu od izvlači zanimanja

  • Guljenje
  • Okupljanje

A jedan od proizvodnje

  • rukotvorine
  • Obrada
  • Čarobnjaštvo

Ovisno o složenosti posla, rast će i vaše radne sposobnosti, u korist obje igraju novac - zube.

Kako bi zaštitili svoje bogatstvo i voljenima će biti na raspolaganju tri vrste oružja:

  • Jednostavno: sjekira, klub, za zaštitu - štit
  • Teški: Dostupan sa 6 razina karakter, koplja i toljage
  • Izbačen: Bolas i njegove Rocketse - Bolas

Osim toga, imat ćete različite borbene vještine, koje se mogu kupiti bilo od trenera ili na bojnom polju, i postupno ih razvijaju. Sa 6 razina su dostupni posebni talenti koji će vam pomoći svladati posebne tehnike borbe.

Tijekom borbe s drugim igračem, možete koristiti razne trikove osvojiti

  • Ratni rog će vam pomoći da napadne neprijatelja na tom području, u kojoj borbe je zabranjeno
  • Obilježavanje duhovi i veliki duhovi skrbništvo vas zaštititi od neprijatelja

Kada igrate u mezolitika, vi ćete biti zadovoljni s razvijenim trgovinskih odnosa. Mogu sudjelovati na dražbi i zube, kupi neku drugu vrstu valute - kristali.

Također možete kupiti različite vrste odjeće koja će imati posebne osobine.

Igra daje priliku da se pridruži grupi, na primjer, ili mamuta lov za više zabave prolazi zadatke. Igrači skupine mogu međusobno komunicirati na poseban razgovor.

Ako želite da uronite u iskonskom svijetu, da se osjećaju u cipele od primitivnog čovjeka lovu na mamuta vosmitonnogo, onda ste došli na adresu, i, naravno, uživati ​​u igri.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more