Oznake

Microsoft Flight Simulator

Alternativna imena: Microsoft Flight Simulator

Game Microsoft Flight Simulator - civilna simulatoru. Cijeli niz problema koji je počeo svoju povijest kao još postojanja 1970 i druge godine. No proizvođači za proizvodnju tih igara slavni Corporation Microsoft. More gameplay pruža zabavu i ostavlja najbolji dojam.

Ali to nije browser-based igračka, pa ako ste izrazili želju da igra, morate preuzeti Microsoft Flight Simulator. Možda za početak je vidjeti Microsoft Flight Simulator video i screenshot, ili barem pročitajte ovdje navedenim informacijama.

Game Microsoft Fly Simulator imaju vrlo realnu osnovu. Fascinantno fizika leta, a time i komplicira upravljanje prijevoza dostupne samo ovdje - zrakoplova. Igra ima sve vrste zrakoplova za izabrati iz. Samo ovdje:

• realnom zračnih luka;

• Dispatching podršku;

• Autopilot;

• vremenskih uvjeta;

• Tečaj;

• Izrada modela i zračne luke.

Pravi Zračne luke - imate jedinstvenu priliku igrati na gotovo sve glavne zračne luke sa stvarnim podacima, krajolici.

Dispatching podršku - sve gameplay Podržavate, kao u stvarnom svijetu, otpremanje uslugu i slatki glas s druge strane žice.

Autopilot - ako je potrebno, možete premjestiti, kao iu životu, automatski način rada.

Vremenski uvjeti - što će preuzeti sve vrste vremenskih uvjeta. I još bolje. Što ako postoji veza s internetom, možete se u realnom vremenu i vremenskim uvjetima.

Tečaj - kao iu bilo kojoj računalnoj igri, proći ćete početni trening pred neovisnim leta u otvorenim nebom.

Izrada modela i zračnim lukama - je jedinstvena prilika. Za to ćete dobiti sve potrebne.

U Microsoft Flight Simulator igre igrati sama je zabavno. Samo ovdje, zahvaljujući odličnim grafike, možete skinuti sa zapravo postojećih zračnih luka. I općenito vidjeti bilo koje točke našeg planeta. Budući da možete letjeti nisko i visoko cijenjena. U prvoj verziji, možete letjeti izravno pored Elfivoy tornja ili preko teritorija gustu džunglu. U drugom slučaju, naravno, u stvarnosti cijelo područje će se pretvoriti u mozaicima, možda malo nije dovoljno pratiti. Ali kad uzmete u obzir sve velike pluses u igri, da je to tek mali nedostatak.

Kao rezultat toga, piloti u timovima i stvoriti virtualni zrakoplovne tvrtke. I sudjelovali u njihovim odgajanjem. Dobar izgovor za poziv prijatelja i napraviti nove.

Kako vam je činiti? Već je osjetio poriv da se osjećaju snagu ovog nebeskog prostora?

A za to vam treba samo posjetiti stranicu i Microsoft Fly simulator igra download. Potrudite se znati nebeski svijet i zemaljski svijet gledati iz ptičje perspektive.

Zato svi radnici preko ove igračke uložio ne samo najbolje od svojih snaga, ali i duša. A za sve ljubitelje omiljenih.

Idi na gradilištu. Ovdje su na čekanju za vaš izgled. Uživajte u igri!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more